Gelinlik Modelleri Bunları Çok Sevdim : ))

beğendiğim bütün modelleri eklemmişsin çok güzel canım bunlar ayrı bir zevk mesela çoğu arkadaşım hiç beğenmedi bunları ama benim hayalim böle hoş sade ve şık asil bir gelinlik giymek

favorimde 1. olan bayılıyorum bu gelinliklerde tek senin düşüncen önemli olsun gerisi tefaruat umarım gelinliklerde prenses gibi hissedersn kendini

Gideriz birlikte provaya çok güzel olur ayakkabı da bakarız hem uygun bir fiyata yapması için de indirim isteriz
süper olur : ) semt olarak yakınız zaten
ben pazarlık konusunda çok iyiyimdir , üstelik 2 gelinlik olunca indirim yapmazsa ayıp olur

ilk gelinliğin çiçekleri aqualillynin gelinliğini anımsattı : )
bende kesinlikle straplez istemiyorum , bu modellerde güzel canım. danteli çok seviyorum

Son düzenleme:
alt taraf 1 model üst tarafta gamze özçeliğin modeli gayet hoş olur

1,2,5 modellere o üstü çok yakıştırdım

öncelikle tebrikler allah en kısa zmanda tamamına erdirsin :) gelinlik modellerinden 1. ve 2. yi beğendim. bence çok fazla kilo verme artık nasılsa heyecandan, düğün telaşından kendilğinden vereceksin. çok duydum düğün zamanı bayanların kilo verdiklerini. kiminin vücududa şişermiş dikkatli olmak lazım..ama stres yapmazsan kolay atlatırsın inşallah. benim düğünümde ekim sonu kasım başı gibi görünüor şimdilik ama henüz tarih yok. ben sana yardımcı olamadım ama senin nikah ardından yemekli eğlenclen bana baya bir katkı sağladı :)) ben de böyle bi şey isteyebilirim... şimdiden tebriklerrr.. alllah ömür boyu mesut etsin.

alt taraf 1 model üst tarafta gamze özçeliğin modeli gayet hoş olur

1,2,5 modellere o üstü çok yakıştırdım

giz seninle zaten zevklerimiz aynı tatlım bunu çeyiz konusunda öğrenmiş olduk : ) bende sade ama şık bir gelinlik istiyorum. dantelli çiçekli fiyonklu filan : ))

madem çoğunluk 5. modelin yakası diyor şöyle sorayım : ) 5.modelin yakası ( gamze özçelik'in gelinlik kolu) 2. modelin eteği ve ondaki gibi arkada fiyonk olsa çok mu detaylı abartılı olur ??
sadeliği bozulmasın istiyorum :S

bu konulardan çok anlamadğm için bu kadar soruyorum

düğün tarihim belli olsaydı bende gelirdimmm. 3 gelinliğe birden indirim süper bişi olurdu herhalde. hem gelmişken kilolarda alırdım ne güzel olurdu

Canım tam olarak anlayamadım eteği 2. model gibi olsun üstü gamze özçeliğin kolları gibi mi olsun diyorsun yoksa 5. modelin üstü gibi mi olsun dedin?

5. modelin sırtının yakından görünüşü :)

Eki Görüntüle 416397
güzel ama benim sırt dekoltem bu kadar olmaz kesinlikle

teşekkür ederim canım . bende seni tebrik ederim : ) dediğin gibi düğün hazırlığı çok yoruyor o yüzden ister istemez kilo veriyor insan lakin ben stresten kendini yemeğe verenlerdenim o yüzden diyeti bozmadan kilo vermeye devam etmem lazm. başlarda hızlı kilo verdim şimdi yavaş ilerliyorum düğüne kadar 5 kilo versem iyi olur bence :26:

nikah sonrası yemeği ben istedim canım zira istediğimiz yerde düğün çok pahalı. nişanlım benim aksime kalabalık düğün istesede o parayı evime harcarm diye istemedim bakalm bizde mekan aramaya devam ediyoruz

sizede bir ömür mutluluk dilerim canım , herşey gönlünce olsun

düğün tarihim belli olsaydı bende gelirdimmm. 3 gelinliğe birden indirim süper bişi olurdu herhalde. hem gelmişken kilolarda alırdım ne güzel olurdu
ahaha kiloyu öyle vermek olsa keşke
crocu da alırdık 4 gelinlik olurdu
Canım tam olarak anlayamadım eteği 2. model gibi olsun üstü gamze özçeliğin kolları gibi mi olsun diyorsun yoksa 5. modelin üstü gibi mi olsun dedin?

bende anlatamadm ki kafam karıştı iyice
2. modelin alt kısmı, 5. modelin yakası olsa canım ama kolları günnurun dediği gibi daha işlemeli derli toplu olsa gamzenin gelinlik kolu gibi nasıl olur ? anlatabilmişimdir umarm : ( photoshp olsa birleştirirdim:S

Anladım cnm demek istediğini bence güzel olabilir. Sonuçta abartı bir şey yok olur olur :))

Anladım cnm demek istediğini bence güzel olabilir. Sonuçta abartı bir şey yok olur olur :))

olur değil mi : ) üst taraf hareketli işlemeli filan olunca eteği sade seçmek mi gerekir bilemedim ama 2. modelin eteği özellikle fiyonk detayını sevdim. .1 modelin eteğide güzel .

Bence olur canım merak etme çokda güzel olur :)

Bende bayılıyorum ya o nasıl yumuşacık bir danteldir var ya süper :)))))

Son düzenleme:
Bu modelleri daha önceden görmüştüm canım benim düğünüm olsa ve bunlardan birini seçmek zorunda kalsam kesinlikle '1' derim çok şık bir model bence

Seçimleriniz çok güzel, beğendim :)
6. modeli daha çok beğendim ama =)
İnşallah gönlünüze göre bir gelinliğiniz, düğününüz, evliliğiniz olur, mutluluklar dilerim.. :)

bunlardan birini mi seçicez

kızaaam hepsi çok güzel bunların benim zevkimi biliyosun zaten. gamze özçelik kolu güzel ama sanki biraz modası geçti mi ne? straples üstü tüller bu sene daha moda bunlardan seç bence. facebookta hatice abla (gelin buketlerim yapay ve canlı) mor ortancalardan bi buket yapmıştı çok güzeldi ona da bi baksana. okuldayım şimdi eve gidince yollarım linki

Livacım Pronovias modellerinin bende hayranıyım, her akşam bakıyorum adeta Hepsi çok güzeller ve eminim sana da cok yakısacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…