süper olur : ) semt olarak yakınız zatenGideriz birlikte provaya çok güzel olur ayakkabı da bakarız hem uygun bir fiyata yapması için de indirim isteriz
Eki Görüntüle 416383 Eki Görüntüle 416384 Eki Görüntüle 416385 Eki Görüntüle 416386
Şu tarz yakaları da beğeniyorum ben kızlar aslında :) Romantik duruyor, ben straplez sevmediğim için şöyle kayık yakalarda hoş duruyor bence (son 2 resimdeki gibi) ....
Ekimde düğün yapmayı planlıyoruz ve hazırlıklara başladık artık : )
eşyalar ,mekan araştırması derken gelinliği erteliyorum zira tam olarak model belirleyemedim
aslında tarzm belli ama model hangisi olsun karar veremedim : )
fiziksel olarak 1.68 boyunda 58 kiloyum ( aylardır diyetteyim aç geziyorumve düğüne kadar biraz daha kilo vermeyi planlıyorum )
beğendiklerimi ekliyorum, sizde fikir verirseniz sevinirim
romantik bir gelinlik istiyorum. eklediklerim pronovias 2013 modeli . akayda da bunlara benzer model gördüm onun fotosunu bulursam eklerim
son bir detay. büyük ihtimal ile önce kalabalık bir nikahımız olacak sonra 100-150 kişilik yemekli eğlence düşünüyoruz.
belki fikir verirken bu detayda yardımcı olur : )
Eki Görüntüle 416372
beğendiğim bütün modelleri eklemmişsin çok güzel canım bunlar ayrı bir zevk mesela çoğu arkadaşım hiç beğenmedi bunları ama benim hayalim böle hoş sade ve şık asil bir gelinlik giymek
favorimde 1. olan bayılıyorum bu gelinliklerde tek senin düşüncen önemli olsun gerisi tefaruat umarım gelinliklerde prenses gibi hissedersn kendini
alt taraf 1 model üst tarafta gamze özçeliğin modeli gayet hoş olur
1,2,5 modellere o üstü çok yakıştırdım
süper olur : ) semt olarak yakınız zaten
ben pazarlık konusunda çok iyiyimdir , üstelik 2 gelinlik olunca indirim yapmazsa ayıp olur
ilk gelinliğin çiçekleri aqualillynin gelinliğini anımsattı : )
bende kesinlikle straplez istemiyorum , bu modellerde güzel canım. danteli çok seviyorum
giz seninle zaten zevklerimiz aynı tatlım bunu çeyiz konusunda öğrenmiş olduk : ) bende sade ama şık bir gelinlik istiyorum. dantelli çiçekli fiyonklu filan : ))
madem çoğunluk 5. modelin yakası diyor şöyle sorayım : ) 5.modelin yakası ( gamze özçelik'in gelinlik kolu) 2. modelin eteği ve ondaki gibi arkada fiyonk olsa çok mu detaylı abartılı olur ??
sadeliği bozulmasın istiyorum :S
bu konulardan çok anlamadğm için bu kadar soruyorum
güzel ama benim sırt dekoltem bu kadar olmaz kesinlikle
öncelikle tebrikler allah en kısa zmanda tamamına erdirsin :) gelinlik modellerinden 1. ve 2. yi beğendim. bence çok fazla kilo verme artık nasılsa heyecandan, düğün telaşından kendilğinden vereceksin. çok duydum düğün zamanı bayanların kilo verdiklerini. kiminin vücududa şişermiş dikkatli olmak lazım..ama stres yapmazsan kolay atlatırsın inşallah. benim düğünümde ekim sonu kasım başı gibi görünüor şimdilik ama henüz tarih yok. ben sana yardımcı olamadım ama senin nikah ardından yemekli eğlenclen bana baya bir katkı sağladı :)) ben de böyle bi şey isteyebilirim... şimdiden tebriklerrr.. alllah ömür boyu mesut etsin.
ahaha kiloyu öyle vermek olsa keşkedüğün tarihim belli olsaydı bende gelirdimmm. 3 gelinliğe birden indirim süper bişi olurdu herhalde. hem gelmişken kilolarda alırdım ne güzel olurdu
Canım tam olarak anlayamadım eteği 2. model gibi olsun üstü gamze özçeliğin kolları gibi mi olsun diyorsun yoksa 5. modelin üstü gibi mi olsun dedin?
ahaha kiloyu öyle vermek olsa keşke
crocu da alırdık 4 gelinlik olurdu
bende anlatamadm ki kafam karıştı iyice
2. modelin alt kısmı, 5. modelin yakası olsa canım ama kolları günnurun dediği gibi daha işlemeli derli toplu olsa gamzenin gelinlik kolu gibi nasıl olur ? anlatabilmişimdir umarm : ( photoshp olsa birleştirirdim:S
Anladım cnm demek istediğini bence güzel olabilir. Sonuçta abartı bir şey yok olur olur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?