Gelinlik Modelleri Bunları Çok Sevdim : ))

Liva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
634
5
96
Diğer
Ekimde düğün yapmayı planlıyoruz ve hazırlıklara başladık artık : )
eşyalar ,mekan araştırması derken gelinliği erteliyorum zira tam olarak model belirleyemedim
aslında tarzm belli ama model hangisi olsun karar veremedim : )

fiziksel olarak 1.68 boyunda 58 kiloyum ( aylardır diyetteyim aç geziyorum ve düğüne kadar biraz daha kilo vermeyi planlıyorum)
beğendiklerimi ekliyorum, sizde fikir verirseniz sevinirim
romantik bir gelinlik istiyorum. eklediklerim pronovias 2013 modeli . akayda da bunlara benzer model gördüm onun fotosunu bulursam eklerim
son bir detay. büyük ihtimal ile önce kalabalık bir nikahımız olacak sonra 100-150 kişilik yemekli eğlence düşünüyoruz.
belki fikir verirken bu detayda yardımcı olur : )

Model 1:

Model 2:

Model 3: ( bunun yakasını çok beğenmedim, eteği güzel)

Model 4:
Eki Görüntüle 416347

Model 5:

Model 6:

gelin buketi olarak ortancaları çok beğeniyorum. sizce nasıl : )

Son düzenleme:
hepside çok asil çok gzl ama ben ençok 1i beendim cnm:)) allah tamamına erdirsin çok çok çok mutlu musmutlu olun inşallahhhhh en önemlisi bu:)

hepside çok asil çok gzl ama ben ençok 1i beendim cnm:)) allah tamamına erdirsin çok çok çok mutlu musmutlu olun inşallahhhhh en önemlisi bu:)

teşekkür ederim canım , doğru söylüyorsun önemli olan mutlu olmamız. inşallah hepimiz mutlu oluruz : )

ben hepsine bayıldım karar veremedim
aslında bu tarz gelinliği ilk önce papilio bridal'da gördüm çok beğendim sonra akayda gördüm. İyice bu tarz yakaya odaklandım.
pronovias da 2013 modeli olarak bunları ön plana çıkartmş mutlu oldum: )

Bu gelinliklerin çoğu benim arşivimde var zevklerimiz çok benziyor canım ilk 2 modeli çok beğeniyorum...4. olan modelde çok güzel. Bende bu 3 ünden birini istiyorum inşallah gelin buketleri de süper...

Son düzenleme:

ben kolay kolay beğenmiorum gelinlik farklı seyleri seviorum smdiki gelinlikler nerdeyse aynı gbi ama bunlar farklı geldi bana çok hoş çok asil cnm bnmde gelinliğimin altı komple kuş tüyüydü bnmkide çok değişikti biara albümüm vardı grdünmü bilmiorum ... ama bnlarada bayıldım cnm hangisine karar verdiğini haber ver:))

Bu gelinliklerin çoğu benim arşivimde var zevklerimiz çok benziyor canım ilk 2 modeli çok beğeniyorum...4. olan modelde çok güzel. Bende bu 3 ünden birini istiyorum inşallah gelin buketleri de süper...

zevklerimizin aynı olmasına sevindim canım : )
bende bunlardan birini istiyorum ama diktirmektende korkuyorum doğrusu. ah keşke ucuz olsada istediğimizi alabilsek : )

Konuna abone oldum gelecek yorumları merakla bekliyorum canım acaba ne kadara diktirilir çooook güzeller ya :)

hepsi çok güzel 2 ve 5 özellikle hayran kaldım
sen eklemeye devam et çok zevklisin takipçisiyim bu konunun :)

zevklerimizin aynı olmasına sevindim canım : )
bende bunlardan birini istiyorum ama diktirmektende korkuyorum doğrusu. ah keşke ucuz olsada istediğimizi alabilsek : )

Aynen canım dikilince birebir hiç bir zaman olmuyor ya malesef. Keşke ucuz olsa da alabilsek ya ama çoook pahalılar...Benim çok yakın bir arkadaşım sahibinden.com dan aldı gelinliğini orjinal pronovias, gitti denedi kadının evinde sonra da aldı. Eğer bir kere giyilmiş olması senin için çok önemli değilse bakabilirsin, en azından fikrin olur. Kumaş kalitesini falan anlamak için. Tabi bunlar 2013 modeli olduğu için bunları bulmak imkansız (

görmedim canım albumunu :S
evet bunlar çok asiller : ) ben çok süslü püslü şeyleri sevmiyorum ,sade ve romantik gelinlikleri seviyorum.
tamam karar verebilirsem mutlaka haber veririm. düğüne daha vakit var o yüzden acele etmek istemiyorum : )
Konuna abone oldum gelecek yorumları merakla bekliyorum canım acaba ne kadara diktirilir çooook güzeller ya :)

: )) valla canım kaça dikerler fikrim yok araştıracağım. araştırdığımda sanada haber veririm : )

hepsi çok güzel çok zarif modeller ben seçim yapamadım :26: ama çiçeklerden mor renk favorım. kiloların alıcısı yoksa ben alabilirimm

Canim bence 5.derim nikah ve sonrasi madem yemek olacak cok kabarik olmayan bir model daha uygun diye dusunuyorum birde uzerine denemeden inan hic bisi belli olmuyor ayni kilo ve boylarda sayiliriz ama vucut tipimiz farkli olablrz tabi diger modeller kalca uzerinden kesim mesela onlar bana hic yakismiyor aralarnda ben 5.yi begendim kisacasi =)

hepsi çok güzel 2 ve 5 özellikle hayran kaldım
sen eklemeye devam et çok zevklisin takipçisiyim bu konunun :)
teşekkür ederim. bu tarz gördüğümde eklerim mutlaka : )
5. modeli düşündüm ilk başta. nikaha en yakışan o olur diye sonra hepsinde gönlüm kaldı karar veremedim

aslında olabilir , benim için önceden giyilmesi sorun olmazda dediğin gibi 2012 modeli bulmak biraz zor. belki ekime kadar birilei alıp sonra satmak ister. arada bir sahibindene bakmak lazm

hepsi çok güzel çok zarif modeller ben seçim yapamadım :26: ama çiçeklerden mor renk favorım. kiloların alıcısı yoksa ben alabilirimm
bende seçim yapamadm canım : ) dediğin gibi hepsi güzel : )
kilolarımı istediğin kadar verebilirim istediğin kilo olsun

bende başta senin gibi düşünüp 5. modele odaklanmştım canım lakin dediğim gibi diğer modellerde de aklım kaldı. doğru diyorsun buradan beğenmekle olmaz denemek lazım. bu modeller türkiye'ye geldi mi bilmiyorum. alamasamda gidip denesem
çok fazla kalca, göbek sorunum yok canım. kuzenimn gelinliğide kalcadan itibaren kabarıyordu , denedim ve yakıştırmıştm kendime : )
düğüne kadar biraz daha kilo veririm o vakit daha şükela olur sanırım
Ben 1' i beğendim özelliklede alt tarafı çok zarif..
evet eteği çok güzel : )

yorumlarınız için teşekkür ederim : )

Canım ben yaka modeli olarak en çok 5.yi beğendim ama kolları o kadar dağınık duracak şekilde değil de Gamze ÖZÇELİK'in gelinlik kolları gibi dantelden olursa çok daha güzel olmaz mı? Çiçeklerin hepsi güzel bana da fikir olsun çok beğendim. Modaevinde endişe etme bulduk zaten :))

Eki Görüntüle 416380

Bende bu kolları çok beğeniyorum, saçı falan da güzel bence...

hmm bunun kolları daha güzel duruyor evet : ) peki canım sence 2. modelin alt tarafı 5. modelin yakasının birleşimi nasl bişey olur ?
çok mu abartılı durur:S 2 yaka modelide çok hoşuma gitti benim ya nasl karar vereceğim
dediğim gibi modelleri bulsamda denesem keşke:S
modaevinde senin takipcinim : ) aslnda ayarlayabilsek beraber gitsek birgün :S ayakkabıya filanda bakardk

ilk model akay diye hatırlıyorum o da arşivimde var : )

gamzenin gelinliğinin üst tarafı cidden güzelmiş ve saçınıda beğendim

Gideriz birlikte provaya çok güzel olur ayakkabı da bakarız hem uygun bir fiyata yapması için de indirim isteriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…