Bunları Biliyor musunuz?

azeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2007
255
2
116
49
Afyon
Hanımlarrrrrr,benim gibi yemek yemekten zevk alanlara güzel bir yazı :

simit+2 koca dilim peynir+5zeytin+süt __350 kalori

levrek buğlama ya da ızgara+salata----130 kalori

2 adet et şiş----225 kalori

sebze çorbası+peynir rendesi---100 kalori

köfteli dürüm+ayran----360 kalori(en çok buna bayıldım)

makarna+salata+light donturma---520 kalori

3 dilim karpuz+peynie+yarım paket diyet bisküvi----290 kalori
3 küp dondurma---450 kalori

sosisli sandowich-----360 kalori

bu bilgiler benim işime yaradı,umarım benim gibi öğlenlerini dışarıdan yemek zorunda kalanlara yardımcı olura.s.

zayıflamaya yardımcı bitkileri yazmadan da geçemeyeceğim,tabii ki düzenli uygulanmadığında hiçbir sonuç alamayacağınızı da belirtmek isterim

balıkotu-metobolizmayıo hızlandırır
fesleğen-vücuttaki fazla suyu atar
tarhun-fazla suyu atar
tere-yağ yakımını hızlandırır
kekik-metobolizma hızlandırıcı
biberiye-zaten biliyorsunuz
adaçayı-yeme alışkanlıklarının kontrol altına almak isteyenler için idealdir

aynı zamanda adaçayı için boşalan yağ hüçrelerini dışarı atıyor diye okumuştum bilginize arkadaşlar

en çok dondurmaya üzüldüm 450 kalori olurma ya senağlamasenağlamasenağlama

verdiğin bilgiler için teşekkürler

biliyorus canım bilmesmiyim.artık ne yersem kaç kaloridir acaba diye önce düşünüyorum hesaplıyorum eğer paketse üzerine bakmadan yapamıyorum.ama genede kaç kalori olursa olsun canım istiyosa yememem imkansıs.bile bile yemek heralde dahamı iyi oluyo nebilim.hatta bazen gece yattığmda gün içinde yediklerimi düşünüp düz hesap kalori miktarını çıkartıyorum.kafayı yedim iice:roflol:

a.s.kilo vermek güzel yeniden zariflimizi kazanmak ama sağlıklı vermek en önemlisi spor yapmadan verilen kilolar vücudu sönmüş bir balon gibi yapıyor kızlar biliyorum hepimiz hoş görünmek birazda şımartılmak isteriz ne kadar zayıflamışsın çok gençleşmişssin bu saç sana çok yakışmış manken gibi olmuşssun emin olun bütün bayanlar bu tatlı iltifatları hak eder bilhassa eşlerimizin söylemesi bu yüzden rehavete sigaraya eşortmanla eş karşılamaya aceleyle toplanmış saçlara son diyelim bütün güzelliklerimizi ortaya çıkartmanın vakti geldi o zaman işe önce ruhumuzu rahatlatmaklan başlayalım güne spor yada oryantel yaparak başlıyabiliriz müzik ruhun gıdasıdır enerjimizi toplar daha sonra ılık bi duş ve güzel bi kahvaltı bütün camları açık evinizi oksijenle doldurun ama kısa bi süre müzik eşliğinde işlerimizi yapıp bir bardak çay veya kahvemizle sevdiğimiz bir dizi yada programı izleyerek dinlenebiliriz yada dışarı çıkıp biraz yürüşüş yapabiliriz yine sevdiniz bi arkadaşınızla günü beraber geçirebiliz akşam mutfağımızda eşimiz için hazırlanmış güzel bi yemek ve kendimize de güzel bi bakım yapıp saçlarımıza fön çekebiliriz hafif bi ruj rimel göz kalemi güzel bi koku sıcak bi gülümsemeyle eşimizi karşılayabiliriz unutmayın bir araştımaya göre gözlerinin içigülen kadınlar eşlerini daha çok kendine hayran bırakırmış canlarım bunları içimden gelerek yazdım daha çok şeyler baylaşalım sevgi paylaştıkça çoğalıra.s.

aynı zamanda adaçayı için boşalan yağ hüçrelerini dışarı atıyor diye okumuştum bilginize arkadaşlar
adaçayının tadını hiç sevmem ama okulda zorla da olsa içiyorum,sırf bunu bildiğim için.

canımmmmm,görüşemediğimiz doğru çünkü yazılı döneminde benim kafam karışık olur da,toplantılar bitsin sık sık yazarım:1hug:

en çok dondurmaya üzüldüm 450 kalori olurma ya senağlamasenağlamasenağlama

verdiğin bilgiler için teşekkürler

rica ederim güzelim,üzülme yarım porsiyon ye çok seviyorsan eğer 225 kalori harcanabilir bir miktar 30 dakika tempolu yürüyüşle olur.a.s.

eline kalbine sağlık canım

keşke bütün hanımlar bu dediklerini yapsaa.s

sağol balım benim inşallah yaparlar ben deniyorum ve hoş sonuçlar alıyorum sadece şu kilolar başa bela ama ben çok enerji dolu bir insanım uyşukluğu sevmiyorum yeniliklere hep kapı açıyorum hayatımız renklensin diye aslında burda şu var canımcım zaman geçtikçe yaşlanan bedenimizi biraz daha sağlıklı ve dinç olmasını sağlamak ve her zaman söylüyorum bütün kadınlar güzeldir allah sevdiklerinizden ayırmasın huzuru ve mutluluğu en doruğunda yaşamanızı dilerim

dileklerin sana karşı gelsin güzelim,çok doğru söylüyorsun,bütün kadınlar güzeldir,yaşlı olup da hayat dolu olmak bizim elimizde sadece Allah kaldıramayacağımız dert vermesin,yoksa kadınlarımızın elinden,azminden hiçbir şey kurtulmaza.s.

tşkler güzel bilgiler için simitte ne kadar çok kalori varmış

tabiiiiiiii,o gün atv deki bir programda diyetsen adam dedi ki etkili diyetlerden biri de simin ayran diyetidir,simitteki susamla ayrandaki bilmem ne birleşince kilo vermeği hızlandırıyormuş,tavsiye etti yaniiiiii

sabah yarım simit ayran
öğlen 1 simit ayran
akşam sebze ya da et türü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…