Bunlardan hangisi

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
Kızlar abajur tavsiye eder misiniz alırsam da hangisi şık ?

Eklentiler

• $IKEA-Lampan-COK-SIK-ABAJUR-KIRMIZI-Ikea_Market__38913477_0.webp
    $IKEA-Lampan-COK-SIK-ABAJUR-KIRMIZI-Ikea_Market__38913477_0.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 65
  • $KAZ-TUYLU-MASA-ABAJUR__39867601_0.webp
    $KAZ-TUYLU-MASA-ABAJUR__39867601_0.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 70
Canım tarzını bilmiyorum ama ikisi birbirinden çok farklı, ben olsam 1. seçerdim. 2. si banu alkanın evinin abajuru gibi:1:

nereye koyacağına bağlı cnm ikisi de çocuk odası için uygun ilk resim bizde de var çocuk odasında duruyor. Ama yatak odasına koyacaksan ikisi de biraz basit durabilir. Tabi tercih senin.:34:

ikinci resımdeki abajurun aynısı gönül yazarın evınde vardı tvde görmüştüm çok kokoş iğrenç :/ en guzeli 1.sı :23::23::23:

Çocuk odaları için daha şık olanlar var.Çarşıya çık başka modeller bak derim

öncelikle nerde kullanmayı düşünüyosun,bunlar biraz basit gibi geldi yatak odana ise ve yatak odan sporsa ikeada top şeklinde abajurlar var bence onlar daha şık ve modern onlara bak derim

2. resimdeki pazarlarda bile satılıyor artık. kırmızı olan güzel ama hep ona uygun yatak örtüsü kullanmak zorunda kalacaksın. ben odalarda renk karmaşasını pek sevmiyorum. bence kolay kombinleyeceğin renkler yada gümüş falan seçebilirsin.

Canım tarzını bilmiyorum ama ikisi birbirinden çok farklı, ben olsam 1. seçerdim. 2. si banu alkanın evinin abajuru gibi:1:

kesinlikle arkadaşa katılıyorum 2. si benim asla kullanamayacağım birşey, fikrimizi soruyorsan eğer 1.si derim
gerçi devamını okumadım aldın mı bilmiyorum aldıysan hangisini aldığını merak ettim :)

Gülüm 1. yi alma derim çok dandik duruyo,ikeadan bizim geline aldık ondan.
ikinciyi bilemem odanda pembiş bişey varsa alabilirsin belki.
Ama hilal cebecinin panpişleri gibi hissederdim kendimi o abajürle:1:
bak bence daha sade daha sofistike bişey al.
çarşılarda satılıyo böyle kristal gibi top top oluyo.her keseye göre bulunur.
Olmadı düz siyah yada düz beyaz al,modern çizgiler olsun evinde ablam.

Back
X