• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bunlardan hangisi daha güzel? Yüzük tepsisi mi yoksa yastığı mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
keşke bende fikir verebilsem ama bende çok kararsızım bu konuda tepsi çok klasik kimseye garip gelmez ama yastık okadar çok kullanılmadığı için daha farklı ve hoş olabilir ama garipsiyenler olur diye kararsızım. Ama yastık seçimin çok hoş ve çok şık tercih senin canım...

Son zamanlarda yakınlarımdan nişanlananların bir çoğu yastık kullandılar.Garipseneceğini sanmıyorum.Ben de yastık diyorum.Çok hoş ve modern geliyor göze.....

kuzenimin nişanında yaklaşık yarım kiloluk bir tepsiyi bir saat boyunca tutmaktan elleri titreyen birisi olarak yastık diyorum :)))))

benim içinde renginden dolayı yastık ağır basıyor ama tepsi şuan hazırda var yastığı ise yaptırmam gerek diye tereddütteyim? bide yastık ömür boyu hatıra kalır ama tepsi sanki bida yüzüne bakmazmışım gibi. Benim her konuda bu ikilemde kalmalarım yokmubilmiyorumkismile

tepsini kullan canım bence. evde olsa yastık daha hoş olabilirdi; ama salonda tepsi daha şık, ağır durur sanki. hem hazırda da varmış, kafan rahat olur. gayet hoş bence tepsin de. benimkine benziyor.

Son düzenleme:
bencede yastık daha şık duruyo tepsi artık göze alışıklık kazandı yastık farklılık yaratır cnmm hayırlısı olsunn allah tamamını erdirsin

Back