• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Bunlardan hangisi daha güzel? Yüzük tepsisi mi yoksa yastığı mı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

smyraaa

.
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
878
46
298
Arkadaşlar bir çok yerde açtığım konulardan bileniniz vardır. 23 Mayıs ta nişanım var inş. Kıyafetti salondu davetiyeydi derken sizin konularınızdan da faydalanarak bi çoğunu hallettik çok şükür. Şimdi sıra geldi yüzük tepsisi mi yoksa yastığı mı sorusuna?sırnaşık şey

Bu yüzük tepsisi adayım:
$Görüntü020.jpg
$Görüntü018.jpg

Bu da yüzük yastığı adayım: (Yastık olursa üstteki yastığın modelinden ama alttaki kumaşlarla tuttuğum renklerde olacak-kıyafetim fuşya ve gülde kıyafetimdeki gülden olduğu için)
$2672814827859b8042991.jpg
$Görüntü007.jpg

Ee sizce hangisi???

ikiside çok şık karar vermedim yaa tepsi salonda dahamı iyi durur acababilmiyorumkismile

benim içinde renginden dolayı yastık ağır basıyor ama tepsi şuan hazırda var yastığı ise yaptırmam gerek diye tereddütteyim? bide yastık ömür boyu hatıra kalır ama tepsi sanki bida yüzüne bakmazmışım gibi. Benim her konuda bu ikilemde kalmalarım yokmubilmiyorumkismile

Son düzenleme:
yastıkların çok daha hoş ve modern olduğunu düşünüyorum

dimi. bu tepsilerden heryerde var. Ama yastık rengiyle gülüyle bana özel olacak. Sanırım yastık daha iyi. Birde çevremde salonda tepsi daha ağır olur, salona tepsi yakışır diyenler oldu o yüzdende kararsızlığım

neden bakıp bakıpta yorum yapmayan bukdr çok kişi warki? Halbuki sorumun cevabı tek kelime ya yastık yada tepsi yazmk çkmu zor fikir vermek için

genelde tepsi kullanıldığı için
yastık farklı ve hoş durur yastık seçiminde çok şık
sen nasıl istersen öyle yap ikiside hoş aslında
Rabbim hayırlı etsin tamamına erdirsin güzelimyerimseniben

bizimkiler ne yastık ne tepsi deydiii KıTAP seklinde iki yana açılan pasta; da pastanın üsütnde yüzüklerimiz vardı..:) solda yazı yazıyordu,iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta beraberiz..

smyraacım bence kesinliklee yastık.. hatıra kalır ne güzeel tepsiler artık çok klasik. yastık olsunn

canm hayırlı ugurlu olsun yastıklarına bayıldım hele o kırmızıya ne kadar seker yaa allah bir yastıkta kocatsın rabbim mutluluklar bitanemmmopuyorumnanaktan

Yastık bence de....
Hem yatağının üzerine süs diye atarsın... Kullanışlı şık farklı ve hatırası kalır....
Ama tepsi pehh... anca biri geldiğinde kahve taşımaya yarar ama o kahveyi taşırken de aa bu benim nişan tepsimdi demezsin yani :))

tepsi olursa tepsiyi daha sonra çay vermek içinde kullanamam:) çünkü tepsi en küçük boy ve zaten kumaş-boncuklarla kağlanıp süslenmiş yani kenara kaldırcam ve hatıra olarak kalıcak. O yüzden bende yastıkta karar kılmıştım ama fotoğraftaki fuşya-pembe kumaşlar şifon olduğu için güzel gözüküyor. Yastık için deri saten kumaş alıp aynı şekilde koyduğmda iğrenç gözktü. Bende vazgeçtim yastıktan. Çok severek olmasada nasılsa 5dakika yüzük taşıcaz diye tepsi olacak sanırım.

yaa yastık olsuuunnnzemuszemus ben bu sitede keşfettim söz yastıklarını ve bayıldım resmeen yastık yap!!! kaydirigubbakcemile5

cnm benim tepsiydi yastığı sonrada kullanırsın ama tepsi daha hoş duruyor tepsi bence :smiley-cool:

Back