Dövme bunlardan hangileri güzel sizce???

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Belki 4. dövme ama o da zorlarsam bence de güzel değiller daha zarif olmalı

Ben dövme yaptıracağım zaman kiraz çiçeği dövmesini yaptıracağım.
Bir kadına yakışan en güzel dövme o bence.

aaa niye hiç zarif bulunmadı anlamadım evet çok büyükler ama kaba değiller bence.

ben de 3. ve 2. arasında kaldım daha çok.:44:

peki bunlar nasıl??

özellikle ilk tattoo hakkındaki düşüncelerinizi merak ediyorum çünkü kiraz ağacı mı yaptırsam bu tip bir ağaç mı çok kararsızım.

Son düzenleme:

evet bence de ancak kiraz ağacıyla şu tip ağaç arasında kaldım

kolumun bu bölgesine yaptırmak istiyorum;

kolumun bu bölgesine içime sinen uygun bir sarmaşık, yapraksız ağaç veya kiraz ağacı bulamadım hala

Canim o biraz kaba sanki ya.. :26: Bi de kolun o bölgesine sanki pek oturmayacakmis gibi. Hani bazi dövmeler vardir o bölgeye cuk oturdu dedigimiz, bu öyle degil gibi. Eger bu dövmeyi cok begeniyorsan sirtina yaptirabilirsin. Kolun o kismina sarmasik veya kiraz dali yakisir. Bir de kiraz dalina minik, sirin bir kus kondurabilirsin. Ben yaptirirsam öyle yaptiracagim.
Ben de dövme yaptirmayi düsünüyorum bu aralar. Simdilik hem model arayisindayim hem de yaptiracak kisi. Sana bir kac soru sormak istiyorum. Hangi sehirde oturuyorsun, nereye ve ne zaman yaptiracaksin?

şu an didimdeyim ancak bir kaç ay sonra istanbula taşınıcam. 3 tane dövme yapmayı düşünüyorum da 2 tanesi işçilik gerektirdiği için ordaki dream tattoo'da yaptırıcam 2-3 ayı bulur sanırım yaptırmam fiyatları uçuk. bir de sırtıma yazı yazdırıcam onu da izmirde yaptırırım büyük ihtimal. zencifre ve köprüaltı tattoo'yu burda duydum onları araştırıyorum şimdi.:81:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…