- Konu Sahibi annembenim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1022267 Eki Görüntüle 1022269 Eki Görüntüle 1022271
acaba ekleyebildimmi
hırka sıfırdır l beden lc
kırmızı elbise park bravo burdan bir arkadaşdan aldm ama bana uymadı sadece denedim
ayakkabı birkaç sefer kullandm eteğimi çektiği için artık kullanamıyrm
ilgilenirseniz fiyatta anlaırız
Eki Görüntüle 1022267 Eki Görüntüle 1022269 Eki Görüntüle 1022271
acaba ekleyebildimmi
hırka sıfırdır l beden lc
kırmızı elbise park bravo burdan bir arkadaşdan aldm ama bana uymadı sadece denedim
ayakkabı birkaç sefer kullandm eteğimi çektiği için artık kullanamıyrm
ilgilenirseniz fiyatta anlaırız
kırmızı elbise nereye kadar etek boyu. sizin boyunuz ve kilonuz kaçtıda olmadı acaba. birde satenmi o. onunla ilgileniyorum bilgi verirmisiniz
müzeyyen hanım elbise diz altı olmuştu bana ben kısa arıyrdum. saten değil pamuklu bir kumaşı var kilom 68 bana birazda dar oldu yoksaki çok hoş bir elbise daha fazla detay istersenz yarın akşam verebilirim şuanda evde değilim hayırlı akşamlar
ayakkabı 39 no fiyat konusundada bir fikrim pek yok cnm sana uyarsa anlaşırız
peki fiyatı nedir. benim boyum 165. benim nereme olurki
canım anneme düşünüyorum topuk boyu önemli ortapedikmi birde hırka kaç tl ? ürün eklicekmisiniz takasla alabilirim ancak
canm topuk kısmı en yüksek yeri 5 cm çok rahat bir ayakkabı içi süet gibi sıcak tutuyor şu 5 noktalı ortapediklerden değil ama çok rahat bir ayakkbı
etrafı kurcalamam lazm eklemem için şu ara acayip yoğunum hırkada 10 tl olur cnm
ayakkabı 20 tl düşünmştm ama inidirmiyle son 15 tl olsn cnm takas düşünebilirim bir bakayım ürünlerine
hadi bak canım yarın kargo günüm seninkinide çıkarıyım birde başka ürün eklicenmi
müzeyyen hanım elbise diz altı olmuştu bana ben kısa arıyrdum. saten değil pamuklu bir kumaşı var kilom 68 bana birazda dar oldu yoksaki çok hoş bir elbise daha fazla detay istersenz yarın akşam verebilirim şuanda evde değilim hayırlı akşamlar