bunlardaa mutlunun çeyizciklerinden kareler:))

Son aldıklarında çok güzel canım :16:

Çamaşır askılığı bencede hiç estetik ve çekici değil ama senin aldığın model güzelmiş :16:

İnşallah güzel musmutlu günlerde kullanırız kullanırkende bu günler gelir aklımıza :1:

Saol canımmm inşallahh :16::16:

Çamaşır askılığı annemin isteğiydi hadi dedim gönlü olsun :34:kendisi çok çektide askılıktan sinir olurdu sürekli kırılır dururdu :1:

Benimki bunun hafif genişi ve mavi olan yerleri gri olanı :34:

Bakalım inşallah memnun kalırım :16:

canım güle güle kullan yeni cicilerini esse indirimini tam anlayamadım 50 üzerinden 50 demişsin yani 200 den 100 , 100 den de50 mi oluyo :1:

saol canımm çok teşekkür ederim :16:

Essedeki indirimi ilk bende anlamamıştım :1: daha önceden zaten fiyatlarda % 50 indirim olmuş hepsinde kırmızı etiket var şuan şimdi o kırmızı etiketin yarısı herşey :34:

Ben cmt tesadüfen önünden geçiyordum insanlar kuyrukta içerisi talan edilmiş falan görünce girdim öyle yani :1:

Ama şunu söyliyim essenin eski normal fiyatlarına göre baya bi inmiş fiyatlar ama normal yerlere göre öle çok çok ucuz deil zaten çok çok ucuz şeylerde hiç kalmamış :1:

ama tencere setleri fln uyguna geliyormuş ben bakadım fiyatlarına daha önceden aldıgım için insanlar kapış kapan alıyordu eger ihtiyacın varsa git bi bak derim belki uygun hoşuna giden bişiyler bulursun :34:

Son düzenleme:
Buarada ben bundan 1-2ay önce kaya maya tabak seti almıştım 7 parça onu eklememişim :1:

hemen ekliyimm :16:

Eki Görüntüle 761729

Buarada bu seti keramikanın internet sitesinden almıştım almak isteyen olursa tavsiye ederim büyük tabağım kargoda kırık gelmişti mail atmıştım ertesi sabah yenisi elime ulaştı çok arkasında dururyorlar mallarının :34::nazar:

Saol canımmm inşallahh :16::16:

Çamaşır askılığı annemin isteğiydi hadi dedim gönlü olsun :34:kendisi çok çektide askılıktan sinir olurdu sürekli kırılır dururdu :1:

Benimki bunun hafif genişi ve mavi olan yerleri gri olanı :34:

Bakalım inşallah memnun kalırım :16:

saol canımm çok teşekkür ederim :16:

Essedeki indirimi ilk bende anlamamıştım :1: daha önceden zaten fiyatlarda % 50 indirim olmuş hepsinde kırmızı etiket var şuan şimdi o kırmızı etiketin yarısı herşey :34:

Ben cmt tesadüfen önünden geçiyordum insanlar kuyrukta içerisi talan edilmiş falan görünce girdim öyle yani :1:

Ama şunu söyliyim essenin eski normal fiyatlarına göre baya bi inmiş fiyatlar ama normal yerlere göre öle çok çok ucuz deil zaten çok çok ucuz şeylerde hiç kalmamış :1:

ama tencere setleri fln uyguna geliyormuş ben bakadım fiyatlarına daha önceden aldıgım için insanlar kapış kapan alıyordu eger ihtiyacın varsa git bi bak derim belki uygun hoşuna giden bişiyler bulursun :34:

ay çok teşekkür ederim bakim bi hemen eğer tencere takımı indirime girmişse baya alırım ya aman ya rabbim :16:

ay çok teşekkür ederim bakim bi hemen eğer tencere takımı indirime girmişse baya alırım ya aman ya rabbim :16:

evet bak canım indirimde hepsi :34:

ama sana naçizane fikir vereyim eger yemek takımı falan almadıysan set olarak al hepsini çelik tencere takımı yemek takımı çatal bıçak takımı vs öyle olunca çok uygun fiyata geliyor :34: Hatta kimi yerlerde bu setler farklı olup içinde seramik tencere takımı bile oluyor :34:

ben çelik tencere takımımı yemek takımımla beraber çatal bıçak takımım fln hepsini set halinde almıştım ayrı ayrı almaktan çok çok uyguna geldi :34:

ama seramik tenecer takımımı bernardodan almıştım onuda indirimden almıştım :34:

eger düğünün yakın deilse indirimlere denk getir herşeyini gerçekten çok fark ediyor :34: zaten sürekli birinden biri indirim yapıyor :1:

çok değerli çeyizdaşlarım nezamandır ekleme yapmamışım buraya gerçi nezamandır bişiyde aldığım yok çeyizime elektrik süpürgesi aldık onu eklememişim hemencik ekliyim :16:

Siemens marka aldım biz evde siemens kullanıyoruz çok memnunuz ona dayanarak aldım aslında inşallah benimkide güzel çıkar memnun kalırım sağlıkla mutlulukla kullanırım inşallahh :16:

İşte buda mutlunun elektrik süpürgesi artık temizlememe bahanem kalmadı :1:

$th (1).webp

bide doğum günü hediyem battaniyem var ben çok begendimm:16: ama fotosunu ekleyemedim ugraştım ugraştım olmadı kremli kahveli hafif desenli aynı zamanda yatak örtüsü olarakta kullanılabiliyomuş neyse ekleyebilirsem sonra eklerim fotoyu artık :31:

çok değerli çeyizdaşlarım nezamandır ekleme yapmamışım buraya gerçi nezamandır bişiyde aldığım yok çeyizime elektrik süpürgesi aldık onu eklememişim hemencik ekliyim :16:

Siemens marka aldım biz evde siemens kullanıyoruz çok memnunuz ona dayanarak aldım aslında inşallah benimkide güzel çıkar memnun kalırım sağlıkla mutlulukla kullanırım inşallahh :16:

İşte buda mutlunun elektrik süpürgesi artık temizlememe bahanem kalmadı :1:

Eki Görüntüle 836363
Güle güle kullan canım çok güzel

canım süpürgeni güle güle kullan. bende simens aldım inş. memnun kalırız:)

saol canım çok tşk ederim :16: sende güle güle kullan buarada :34:
inşallah mennun kalırız ikimizde:16:

Güle güle kullan canım çok güzel

çok tşk ederim canımm:16:

herşeyin çok güzel.allah huzurla kullanmanızı nasip etsin..

Aminnn canım inşallahh :16::16:

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hepimize inşallah:16:

Back
X