Bunlarda Sevdalinka'nın cicileri:)

Teşekkür ederim canim saol daha guzelleri senin olsun. Benim dugun faln brlli degil ki canim sozlu nisanli bile degilim aslinda ama bi ceyiz askidir icinde dur durak bilmio:)

Sagol tatlim
sende benim gibi desene bende ceyiz aski yoktuda annemler sayesinde olmaya basladi ama yinede acele etmiyorum alirken cok hosuma giderse aliyorum.bende de var bsyler ama topik acmadim..
Hadi ben asker bekliyorum sizde neden henuz bsyler yok?
Ama gercekten aldigin herseyi cok begendimmm

cok tesekkurler canim bende iste ozel parcalar secmeye calisiyrm cok biriktrmeyi sevmiyrm herseyden az ama oz olsunnistyorum onume cikincada guzel seyler aliyrm iste bakalim tabi kesin bisey olmadigi icin agirdan aliyrm belli bisey olsaccok daha fazla gaza gelirim heralde kim tutar beji o zamn:)
obur konuya gelince aslinda biseyler var da bakalim tarih faln beli degil hayrlisi iste enbdogru zamnda hepikizn hakkinda hayirlisi olur insalhhh:)

bende çok beğendiklerimi alıyorum canım.aynen senin gibi yavaş yavaş içime sine sine.şu an bende de belli bi tarih olmadığı için aceleyle almaya gerek yok. böylesi daha iyi ama böylelikle eksik bişeylerde kalmaz..
inşallah tatlım ya Rabbim hayırlı zamanda kısmet etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…