Bunlarda Sevdalinka'nın cicileri:)

bak bak doyamadım bakmaya renk uyumu kalitesi herşey çok güzel çok para ve emek harcanmış belli ama değmiş :) nazar değmesin maşallah

bak bak doyamadım bakmaya renk uyumu kalitesi herşey çok güzel çok para ve emek harcanmış belli ama değmiş :) nazar değmesin maşallah

Canım cok tesekkkur ederım begenmene cok sevındım aynı sekılde bende senın ceyızını detaylıca ınceledım bı harıka gercekten rabbım hepımıze guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsin insaşşallh

İlk olarak topiği actığımdan beri üşengeçlikten dolayı bir türlü fotoğraflarını çekip te yükleyemediğim ANNE GANİMETLERİ:) kızlar annem saolsun cok mahretlidir yıllardır yaptıgı dantel vesairelerin yanında son bir kaç yıldır gittiği ismek kurslarında elcağızlerıyla yaptığı mefruşat ürünleri:nazar

Dantel salon takımım

Dantel yatak odası takımlarım yuvarlak ve oval

Mutfak önlüğüm, balık şekilli tepsi tutacağım ve el tutacağım
Eki Görüntüle 1024414 Eki Görüntüle 1024415 Eki Görüntüle 1024416

El işi ve iğne oyası misafir havlularım

çeyizimde kendi ellerimle yaptığım tek parça olan süs havlusu, orta okulda iş teknik dersinde yapmıştım yıllar önce:)

İğne oyalı tülbent ve namaz başörtülerim

Gelelim şimdi son aylarda kendim aldığım cicilere:)

Aşkla aldığım Sarev Tilia günlük yatak örtüm

İnci işelemeli Fransız Güpürü salon takımım

Çift kişilik battaniyem

İşbir yataktan Penolope Micro Fiber Tek kişilik, cift kişilik yorganlarım ve yastıklarım

Klozet takımım

Kelebek aşığı olarak cok begenerek aldığım yüz havlum, banyo havlusu takımım ve ayak havlularım

Migros cicilerim( cupcake kavanozlarım, mumlarım, tavalarım, kapı stoperım, pasta tabağım, büyük ve küçük kaselerim, ayaklı pasta standım ve cupcake standlarım

Salon masamın üzeri için paşabahçe el işlemesi tabağım

İkeanın tepsısınden elceğizlerimlee yaptığım nişan tepsim:)

Fırın kaplarım,kaşık catallar, ayaklı standım, zeytinlikler, bitki çayı için teneke kutusu,hunilerim, sulama fısfısı, turkuaz şekerliğim, peçetelerim ve buzdolabı süslerim:)

Mutfak saatim, peçete halkalarım, muşamba runnerım ve önlüğüm

Dikiş kutum

Dekoratif aksesuarlarım

Bohça için dekoratif kokulu sabunlar, soft gökkuşağı şemsiyem ve ev babetim

Nostaljik sabahlık takımım ve Kom evita lazer kesim sütyenlerim

Son düzenleme:
En sevdiğim hatta kendisiyle aşk yaşadığım en özel yatak örtüm( El işlemesi ve aplika tekniğiyle yapıldı sadece bir kırlentinin reimlerini ekliyorum kızlar örtü çok buyuk olduğu için serip te fotosunu cekemedim. aynı işlemeler yatak örtüsünün üzerinde belli bir modelde dizayn edilmiş durumda)

peluş klozet takımım

mutfak takımım sadece ıkı parcasını ekliyorum

El işlemesi amerikan servis takımım

Bir diğer amerikan servis takımım

Mutfak masası için masa örtüm ve runnerım

Mutfak masam için şirin çaydanlıklı örtüm:)

Mutfak önlüğüm, balık şekilli tepsi tutacağım ve el tutacağım

Son düzenleme:
Son aldıkların da çok güzeller. Puantiyeli kaşıkların çok güzel, nerden aldınız?

Kuzucum hepsi çok güzel bunların bayıldım Senin düğün ne zaman bu arada

inşallah hepsini mutlulukla kullanırsın Allah emeklerine değer verecek insanlarla karşılaştırsın.
gerçekten bir çok parçaya vuruldum:103: bir de istanbula uçasım geldii

Kuzucum hepsi çok güzel bunların bayıldım Senin düğün ne zaman bu arada

Begenmene sevindim canım benim dugun belli degil desem kwndi kendime takiliyorum:)

Eki Görüntüle 1025098

canım buna bayıldımmm nerden ve ne kadara aldığını öğrenebilirmiyim ayrıca herbişeyine bayıldım maşallah rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinnn

Tatlim emin önünden bi ceyiz magzasindan aldım ama tam olarak hatrlamiyrm fiyati 50 tl idi umarim denk gelirsin sende biyerlerde ayrica cok tesekkur ederim guzel dileklerin ici:)

inşallah hepsini mutlulukla kullanırsın Allah emeklerine değer verecek insanlarla karşılaştırsın.
gerçekten bir çok parçaya vuruldum:103: bir de istanbula uçasım geldii
Canim cokk tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun insallah rabbim hepimize kadir kiymet bilecek esler nasip etsin onları doğru yoldan ayirnasin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O günlük yatak örtüsünden istiyorum o Migros' un küçük ayaklı kaselerinden istiyorum, istiyorum :)
güle güle kullan tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…