Bunlarda Nişan Pastaları

merhaba melikey
pastanı koskadan mı aldın acaba. bende nişan pastası bakıyordum koskada gördüm aynısından, fiyatı nedir acaba pastanın..

allah mutlu etsin..

canım pastamı hacı sayid pastaneleri var orda yaptırdım,İstanbul'da birçok yerde şubesi var,içide kestaneliydi nişanımda herkes çok beğendi,60 kişik 250 ytl'ye yaptırdım.

çok şanslıymışsın :) bursa'dakiler de bu şansına ortak olmalı bencesüprizzzzz
biz buralarda hala pastahane aramaya devam edeicaz mecbur senağlama

çok şanslıymışsın :) bursa'dakiler de bu şansına ortak olmalı bencesüprizzzzz
biz buralarda hala pastahane aramaya devam edeicaz mecbur senağlama

vallaaa neden olmasın canımm bursadakilere bu konuda yardımcı olurumm şimdi pazar günü kuzeniminde nişanı var onunkinide çekip koyucammcokacimcoook hiç değilse fikir olsun dimi tatlişim:1hug:

herkesın pastası super ayrım yapamıyorum.
cancu kuzenının kıymetını bıl bence cok becerıklıymış hakketten.
evlenesım geldı artık yaş sınırını aşsamda koca bulsam dıye dusunuyorum bu başlıklar sayesınde

bitterrr seni cadı senii kaydirigubbakcemile3 kaç yaşındasın bakimm koca bulcakmışşş bide aman bişi yok kocalarda şekercimmm sen devam et böle özgür özgürrrrkaydirigubbakcemile3

bunlarda benim nişan pastam ve kurabiyelerim...hepsini kuzenim yaptıcokacimcoook
nan cancu ne maharetlıymıs kuzenın hepsi harikaa olmuss alkisalkisalkis
bugun nısan fotolarından sonra pastanıda gormek varmıs kuzumm delikafadulden
Allahım tamamına erdırsın :Saruboceq: a.s.
çikolatalı pasta bayılırıımmmmm delikafadulden allahım mutluluğunuzu daim etsin hayatım

tşk ederim adaş ;-)
çikolatayı sevmemeyen varmıkı ;-) Aminnn saolasın canım :Saruboceq:

pastalar birbirinden güzeller en özel günlerimiz icinde bu yakisir zaten,

bunlarda benim nisanimdan, artik nisanmi denilir sözmü evde oldu

müthişsiniz eğer bana dönerseniz sevinrim düğünümde böyle bir pasta isterim rica ederim dönerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…