• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bunlarda markalı oyuncaklarımız...

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
oyuncakları toplu alımda indirim yaparım birçok eğitici ahşap oyuncaklarda hediye gönderilecektir...

elimde birçok kullanılmamış dr.brawn chicco biberonda var kızı için çeşitli almıştım yedek başlıklı olduğu için isteyene uygun veririm resim çekemedim maille bilgi veririm....

$080825_oyuncak_004.jpg$DSC05286.jpg$OYUNCAK-EGITICI-KOPEK-MUZIKLI-AGZI-HAREKETLI-500x500.jpg
köpek 25 tl.

scotter 25 tl.

diğerleri toplu göndericem 70 tl.ilk arabam hariçtir o satıldı$DSCN3748.JPG
gitar 25 tl.

adresim ismimle aynı sonu hotmail.com herzaman giremiyorum mail yazabilirim....

halikopter10 tl...toplu alımda halikopter hediye...

Eklentiler

• $chicco-dj-gitar-1-z.jpg
    $chicco-dj-gitar-1-z.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $2011825111251_dsc_0023.jpg
    $2011825111251_dsc_0023.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
ben tüm oyuncaklarla ilgilenyorum canm oğlum 1.5 yaşında sürekli farklı oyuncak arıyor eğer geri önerseniz sevinirim özellikle kimse almazsa eğitic köpeği çok istiyorm

Son düzenleme:
oyuncakları toplu alımda indirim yaparım birçok eğitici ahşap oyuncaklarda hediye gönderilecektir...

elimde birçok kullanılmamış dr.brawn chicco biberonda var kızı için çeşitli almıştım yedek başlıklı olduğu için isteyene uygun veririm resim çekemedim maille bilgi veririm....

Eki Görüntüle 703676 Eki Görüntüle 703677 Eki Görüntüle 703678
köpek 25 tl.

scotter 25 tl.

diğerleri toplu göndericem 70 tl.ilk arabam hariçtir o satıldıEki Görüntüle 703679
gitar 25 tl.

adresim ismimle aynı sonu hotmail.com herzaman giremiyorum mail yazabilirim....

halikopter10 tl...toplu alımda halikopter hediye...

Cnm senden yanit beklyorum.

Valla öyle ben aktivite masasını alabilmek icin savaşmıştım allahım ne garipmisim:)))) şimdi gülüyorum kendime o zamanlar dondü donmedi diye bekliyordum

Bende koca bir günümü bir dolandırıcıyla mailleşerek geçirmiştim.Zorla satın almak için ne çabalar sarfettim ah ah kulakları çınlasın onlar 3 taneydi hepsinin çınlasın:)))

Back