Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ellerine sağlık cici kızının cicileri çokk güzel olmuş yalnız bu patik tarifi linke tıkladım resimler tarifler baktım okudum fakat hiç bişi anlamadım :26: neden beceriksizmişim gibi hissettim kendimi yaaa iyi günlerde kullanın
merhaba arkadasım bende bebişime sarı ve beyaz renkte yelek öreceğim ama modelleri istediğim gibi bulamıyorum ya da ip olmuyo.gecen bi tane ördüm, nakonun hosgeldin bebek ipiyle 4 no şişle ama elde cok ılık suyla yıkadım ve hemen sündü, uzadı kocamanbişey oldu.sen hangi ipi kullandın ve kaç numara şişle yaptın.beyaz çilekli yeleğinin yapılışını ve sarı yeleğin yapılışını hangi iple ve kaç no şişle yaptığını bi de kaç ilmekle başladığını anlatırmısın bana.seninkiler cok düzgün ve hazır gibi duruyo.şimdiden teşekkürler..
merhaba arkadasım bende bebişime sarı ve beyaz renkte yelek öreceğim ama modelleri istediğim gibi bulamıyorum ya da ip olmuyo.gecen bi tane ördüm, nakonun hosgeldin bebek ipiyle 4 no şişle ama elde cok ılık suyla yıkadım ve hemen sündü, uzadı kocamanbişey oldu.sen hangi ipi kullandın ve kaç numara şişle yaptın.beyaz çilekli yeleğinin yapılışını ve sarı yeleğin yapılışını hangi iple ve kaç no şişle yaptığını bi de kaç ilmekle başladığını anlatırmısın bana.seninkiler cok düzgün ve hazır gibi duruyo.şimdiden teşekkürler..
netten daha güel bi anlatım ve daha net resimde bulabilirsin. yapabildiğim kadar anlattım. umarım herkesin işine yarar..
ipimizde Nako Baby Lüks Minnoş, ben 3 numaralı şişle ördüm (sıkı örmeyi severim), ama 3,5 numara şişlede öerebilirsin.. ördükten sonra ütünün buharıyla kısık ısıda sündürmeden hızlıca bi kere geç. yıkasanda şekli bozulmaz..