bunlarda evrekanın çeyizleri:)

evreka35

30.07.2011
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
2.130
8
116
İzmir
10 SAYFADADA KOLTUK TAKIMIM VAR :)

DİĞERLERİNİDE MOBILYACI YAPINCA EKLİCEM ŞİMDİLİK YATAK ODAM VE MİSAFİR ODASI KOLTUK TAKIMIM VAR YEMEK TAKIMMIM VE KÖŞEM KOLTUK TAKIMIMI İNŞ EVİMDE ÇEKER GÖSTERİRİM :)

nevresim takımlarım:))
$SA2366.webp

$SA2429.webp

$5998_kucuk.webp

saten nevresim takımım:)

$SA2414.webp

Pike takımım:)

$SA2311.webp

uyku setim:)

$SA2415.webp

Ütüm:))

$evphgc3660.webp

teflon tencere setim:)

$opal_set.webp

Yatak odam:))

$Fotoğraf-0006.webp

$Fotoğraf-0007.webp

Son düzenleme:
şimdilik bulabildiklerim bu kadar daha evde bir sürü şey varda onları fotoğrafını çekmem lazım :)))

Hepsi birbirinden harika çok beğendim çok zarif şeyler almışsın iyi günlerde kullan bişey kalmamış az kalmış::nazar::9:

Hepsi birbirinden harika çok beğendim çok zarif şeyler almışsın iyi günlerde kullan bişey kalmamış az kalmış::nazar::9:

saol canım evet azcık birşey kalddı :1: zaten son bir ay ev tut ev yerleştir o şekilde geçecek hemen hemen herşeyimizi aldık bir halı perde kaldı onuda ev tutulduktan sonra kısmetse. hafta sonuda mobilyaların kumaş seçimlerine gitcem ordan onların fotolarınıda çekerim gizlice :) senin düğün ne zaman canım :66::66:

canım al senin olsun :1: düğün 30 temmuzda canım az kaldı vallaa 102 güncük:16: senin ne zaman ben çok heyecanlanıyorum yaaa :18:

205 gün var canım 11.11.2011 de :1:

Bende heyecanlanıyorum arada geliyorlar böyle napacaksın.. :1:

Bu arada elektrik süpürgemiz aynı :1:

Son düzenleme:
saol canım evet azcık birşey kalddı :1: zaten son bir ay ev tut ev yerleştir o şekilde geçecek hemen hemen herşeyimizi aldık bir halı perde kaldı onuda ev tutulduktan sonra kısmetse. hafta sonuda mobilyaların kumaş seçimlerine gitcem ordan onların fotolarınıda çekerim gizlice :) senin düğün ne zaman canım :66::66:

Evet son bir ay zorlu geçer halı perde olayı var son zamanda yorgunluk olur ama tatlı yorgunluk:9:benim Eylül'de daha var ama çok eksik bırakmak istemiyorum beyaz eşyalarımızdan Buzdolabı ve bulaşık makinemiz aynı iyi günlerde kullanalım:66:

205 gün var canım 11.11.2011 de :1:

Bende heyecanlanıyorum arada geliyorlar böyle napacaksın.. :1:

Bu arada elektrik süpürgemiz aynı :1:

seninde azcık kalmış canım :1: elektrik süpürgeyi ben çok sevdim çok şirin duruyor hemen görür gürmez bu benim olmalı dediydim ve oldu :1::1:

Evet son bir ay zorlu geçer halı perde olayı var son zamanda yorgunluk olur ama tatlı yorgunluk:9:benim Eylül'de daha var ama çok eksik bırakmak istemiyorum beyaz eşyalarımızdan Buzdolabı ve bulaşık makinemiz aynı iyi günlerde kullanalım:66:

valla tatlı geçecekte çalışıyorum bir haftasonuyla işte yapabildiğimiz kadar yapcaz :18: oyüzden herşey aldık gelinliğimi diktiriyorum fotoğraçıyı kuaförümü bile ayarladım düşün şimdiden :1::1: bir an diyorum biri beni durdursun :1::1:

Back
X