bunlarda bnm canım çeyizlerim:)

güle güle kullan canım
hepside çok güzel
ikinci nevresim takımını nerden ne kadara aldın cnm cok beğendim :)

evtekstilibul.com dan aldım tatlım 64tl ye aldım kargo 50den yukarısında para almıyo tavsiye ederm bak bi ara bnce

benim çeyizimde de karaca nın catal kaşık bıcak takımı war aynı modeli hemde ama karaca aldııma pişman oldum akannehir
benim tanıdııım bööle ceyiz eşyaları satan biyer war karaca nın da mallarını satıyolar
dedim ki biz çatal kasık bıcak takımı aldık karaca magazasından kaça aldınız dedi 340 da şimdi tekrar zam gelmiş dedim
nie karaca aldın hiç mi duymuosun şikayetleri dedi ne şikayeti dedim bak burda hem 100 lira daha ucuz hemde sen yabancı deilsin bak ne göstercem dedi
tencere takımının kapagının kenarları hep paslanmıs ewe geldim internetten yorumlara baktım 2 ayda paslanma sorunları falan yazıo çok moralim bozuldu
şöyle diebilirsiniz karaca deildir onlar kendi gözlerimle gördüm karaca yazıodu we taç magazası taç ürünleri satıo çogunlukla mersinde de bilindik güzel biyer umarım böyle sorunlar yaşanmazopuyorumnanaktan

sağolunnn kızlar eski işyermde net vardı giriyodum şimdi giremiyorum yaa daha birsürü şeyy aldımmm

Back
X