Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bunlarda bizim mobilyalarımız

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

emelbaha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
2.345
122
Henüz düğünümüze var Kasım ayında olacak ama biz mobilyalarımızı beğendik evimiz şuan tadilatta kiracı vardı nişanlımın evinde çıktılar şimdi tadilat var.Bu hafta avizelerimi almaya gideceğiz inşallah kısmet olursa.Ayrı illerde olunca sadece hafta sonları birşeyler bakabiliyoruz

Yatak odamız ( Şifonyer almayacağım gerek duymuyorum )

Yemek odası Takımımız ( Tv ünitesi ve gümüşlük almayacağım ) Çünkü salonumuzda tv olsun istemiyorum oturma odasında olacak yeterli :)

Salon takımımız

Oturma odamız ( krem olan yerler beyaz olacak Ve oturma yerleri mürdüm olacak )

Buda oturma odamızın için tv ünitesi :)

Fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum..

Son düzenleme:
yatk odası takımın la tv üniteni çok beğendim Allah huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin

TV Üniten cok güzel

Aslında hepsi birbirinden güzel ....

Bende Salonda tv olmasına karsı olanlardanım

Huzurla oturman dileğiyle ..:)

TV Üniten cok güzel

Aslında hepsi birbirinden güzel ....

Bende Salonda tv olmasına karsı olanlardanım

Huzurla oturman dileğiyle ..:)

Çok teşekkür ederim :)
Herkes tv üniteme hayran kaldı mor hastalığı var bende bana kalsa evim mor, antransit ve beyaz ağırlıklı olacak ama herkes dur diyor :)
Çok daha iyisi senin olsun

istikbal kalitesi daha ne diyeyim herseyin cok güzel güle güle kullanın canım

istikbal kalitesi daha ne diyeyim herseyin cok güzel güle güle kullanın canım

Çok teşekkür ederim canım çok daha iyisi senin olsun inşallah

Bir arkadaş İstikbalden memnun olmadığını söylemiş biz çok beğendik nişanlım ile ve nişanlım nereden istersem oradan alabileceğimi söyledi ama ben İstikbali tercih ettim şuan annemde teyzemde ve arkadaşımda İstikbal kullanıyorlar memnunlar :) Zaten beyaz eşya ve mobilyanın ömrü en fazla 10 senedir. 10 sene kullanalım bakalım değişmesi gerekirse değiştiririz sonuçta sıkılıyor insanoğlu bir müddet sonra :)

Zaten çoçuk vs olunca düşünemiyorum kalem geçti mi ellerine her yere kendi izlerini bırakıyorlar ..

canım bende istikbalden aldım herseyimi cok kaliteli, rahat, konforlu.başka koltuklara oturdugumda bile hissediyorum benimkiler yatak gibi yumusak cok rahat.bende de valensiya var.tek pişman oldugum şey kahve seçtim herseyimi şimdiki aklım olsaydı kesinlikle beyaz alırdım.

güle güle güzel günlerde kullan canım eşyalarını yemek takımını çok beğendim güzel seçimler yapmışsın

Benim evlilik gibi bir düşüncem yoktu aslında aşık olunca :)
Bende hep siyah ve beyaz alırım diyordum sonra ne olduysa beyazda karar kıldım :) Şuan çocuk yokken annem tadını çıkar kullan dedi çocuk olunca baktın kullanımı zor yazlığına götürürsün başka alırsın dedi :)

Tekrar tekrar konu açmayayım bana halılar ve avizeler konusunda da yardımcı olur musunuz yarın gidip bakacağım ama henüz karar veremedim ?

Evimiz şuan tadilatta kiracı vardı sağ olsunlar 10 sene oturup ne badana yapmışlar ne eve bakmışlar. Bir sürü masrafın içine birde ev masrafımız girdi bende banyo ve tuvaleti tamamen değiştirdim. mutfak dolaplarım sağlam Allahtan sadece biraz pisti annemde temizlikçi tutup temizlettirmiş değiştirmeye gerek duymadım. mutfak balkonumu katlamalı cam ile kapatacaktım teyzem ve kuzenim hiç memnun değiller bende pimapem ile kapattım çünkü ocak ve fırınım orada olacak mutfağımda yemek pişmeyecek :) kartonpiyerler vs. prizler değişecek. badana vs. var işte daha :)

Badana boyası olarak marshall mum ışığı düşündüm sence canım ?
Benimle fikirlerini paylaşır mısın ?

güle güle güzel günlerde kullan canım eşyalarını yemek takımını çok beğendim güzel seçimler yapmışsın

Çok teşekkür ederim canım :)
Çok daha iyisi ve güzeli senin olsun..
Rabbim hepimize tatlı, huzurlu,sağlıklı oturmayı nasip etsin.
Ağzımızın tatları bozulmasın inşallah.

çok beğendim hepsini, renk seçimlerin harika :)
Güle güle oturun inşallah Allah huzurla kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…