Doğuma Hazırlık Bunlarda bizim ciciler teyzeleriii,bakın bakalım nasıllar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mhrmh

her canlı bir mucizeee
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
338
2
allah saglikli uzun omurler versin ne guzel tertemiz hazirliyosunuz allah banada nasip eder ins bu hazirliklari (ikinci resim acilmiyor)

allah saglikli uzun omurler versin ne guzel tertemiz hazirliyosunuz allah banada nasip eder ins bu hazirliklari (ikinci resim acilmiyor)

çok teşekkür ederim canım...nasip olur tabi niye olmsın....evet ben de açamadım o resmi....

cok guzeller yikamaklada en iyisini yapmissiniz yillar once bi bebek butiginde calismistim o temiz zannettigimiz paket icindeki urunlerin yerlerde surundugunu gormustum kesinlikle yikanmali yeni alinan hersey

canım cok guzeller en mutlu günlerinde giyer inşallah

cok guzeller yikamaklada en iyisini yapmissiniz yillar once bi bebek butiginde calismistim o temiz zannettigimiz paket icindeki urunlerin yerlerde surundugunu gormustum kesinlikle yikanmali yeni alinan hersey

evet canım..inan yıkadığım halde bir tozz çıktı,hepsini teker teker silkeledim ...içime sinmedi o şekilde giydirmekk...

yarın da inşlhh taşıma koltugu,kapı çelengi,şekerlerimiz,ana kucağımızı göstericez....şimdilik gezmelere giderken giyecek cicili bicili kıyafetlerimiz yok hafta içi idil baby'nin fabrika satış mağazasına gidicez...kış koleksiyonları harika....ordan da o eksikleri tamamlıcaz...bi de beşiğiimiz inşllhh haftaya biizimle...babamız askerde,anneannemızın yanında oldugumuz için şimdilik odası olmıcak...
http://img20.imageshack.us/img20/1847/dscn5895e.jpg

canııım hepsiibirbirinden güsel mis gibi yıkanmış ütülenmiş şıkır şıkır duruo ellerine sağlık :))) ben o işi anneme havale ettim wallaa kaydirigubbakcemile3
rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin nazarlardan korusun inşallah :))

canııım hepsiibirbirinden güsel mis gibi yıkanmış ütülenmiş şıkır şıkır duruo ellerine sağlık :))) ben o işi anneme havale ettim wallaa kaydirigubbakcemile3
rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin nazarlardan korusun inşallah :))

çoookkk teşekkür ederiz canım....evet ütülemek zor oldu ama hepsini kendim yapmak istedim..bi de ayakta ütüledim ,ayaklarım davul gibi oldukaydirigubbakcemile2 tekrar teşekkür ederiz,daha güzelleri senin meleğinin de olsun inşşlhhh...

X