• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nakış Bunlarda Benim Yaptığım Kasnak İşi Örtülerimden Bazıları :)

Kanaviçe Şemaları, Kurdele Nakışı Tekniği, Nakış Şemaları, Aplike Teknikleri, Aplike Modelleri, Nakış Teknikleri, Yaptığımız Nakış Örnekleri Nakış hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik ve modellerin olduğu başlıktır.

CaRaMeL_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
21
0
36
İstanbul
:nazar: Boş Zamanlarımın Eğlencesi :)

$CaRaMeL_ (1).jpg
$CaRaMeL_ (2).jpg
$CaRaMeL_ (3).jpg
$CaRaMeL_ (4).jpg
$CaRaMeL_ (5).jpg
$CaRaMeL_ (6).jpg
$CaRaMeL_ (7).jpg

çok güzel olmuş elinize sağlık bende yapmak istiyorum bunllardan am a bir türlü başlayamadım ben salon takımıda düşünüyorum benim için güzel örnekler teşekkürler

çok güzel olmuş ellerinize sağlık bende yapmak istiyorum bunlardan ama bir türlü başlayamadm benim için güzel örnekler teşekkürler

evet gerçekten çok eğlenceli ben 1 gunde 1 takım yapıyorum neredeyse ve hep istediğim kendi kafama göre desenler koyuyorum çok güzel desenler çıkıyo ortaya :)​

bana bunların yapımını anlatabilirmisiniz acaba?? anlayamadımda..yani dantel gibi duruyor ama birde boncuk işleme gibi ondan anlayamadım..bende yapmak istiyorum tabi dantelse yok yapamam..ama anlatırmısınız..

Back