Gebeliğe Hazırlık Bunlarda benim testlerim☺(yorum yapmak isteyen)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulayse6378

Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
507
Puanlar
23
Kizlar bunlar benim testlerim.
Ovulasyon testinde ilk deneyimim.
Elimden geldigince dogru uygulayama calisiyorum.
Adet döngüm 30 günde bir.
10.günden itibaren yapmaya başladım.
Fakat çiş tutma konusu hic bana göre degil bende sabah 7 de uyaniyorum ilk çişimi yapiyorum sonra uyuyorum ve uyandigim zaman da testi yapiyorum böyle yapipta sonucunu alan var mi hepinize sevgilerrr :)

Evet bende aynı senin gibi yapmıştım sabah ilk idrarı yapıp 11 gibi testi yaptım hep...dünle bugünü değerlendirin derim.. ben koyuyu gördüğüm gün ve sonrasında 1.5 gün arayla değerlendirdim yani koyu çizgiden 2 gün sonra bile ve ayaklarımı dikip beklemiştim bi yarım saat falan ve testi ilk yaptığım ay hamile kaldım :!

Ayy süper Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin insallah kuzum.
Ben dünü degerlendiremedim bu aksami degerlendirmeyi dusunuyorum. Peki testi sadece bir kere mi yapiyodun yoksa 2 kere mi

Amin inşallah :) darısı basına seninde.. ben günde 1 kez yaptım zaten değerlendirdiğim için birdaha bakmaya gerek duymadım.. ama bu sana kalmış bişey canım istersen 2 kere de yapabilirsin

Amiiin insallah kuzumm :) bende hep emin olmak icin 2 tane yaptim ziyan ettim senin örnekler duruyomu yavrum ama sanki benim ki hala tam pik yapmamis gibi

Telefon albümünde duruyordu:) Benimde öyle tam koyulaşmamıştı 11. Gün en koyuydu bende bak..tam pik olması gerekmiyor buna bakarsak

Eklentiler

• IMG_0833.JPG
    93,3 KB · Görüntüleme: 71
Telefon albümünde duruyordu:) Benimde öyle tam koyulaşmamıştı 11. Gün en koyuydu bende bak..tam pik olması gerekmiyor buna bakarsak
Aa evet canim gercektente o kadar koyu degilmis Yani sen degerlendirmeyi 11.gunden sonra mi yapma basladin

11. Günü ve sonrasında 1.5 gün arayla 14e kadar değerlendirdim ben

Canm tahmini ovulasyon tarihinde yumurtan çatlıyor öyleyse:) 14.15 günler 30 günde bi olduğun için ve pozitifi yakalamışsın değerlendrmişsindr umarm şimdiden güzel haberi alman dileğiyle sağlıkla umarım..:)

Yalnız bn öğleden sonra sıvı alımını kesip hergün akşam 7 de yapmıştım sabh testide mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…