Bunlarda benim resimlerim :))

Burcucumm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
793
174
123
Biraz amator ve cogu yarim birakilmis, ama yinede ekleyim dedim.
Buyrun kizlar:

Karakalem:

Pastel:

Boya kalemi:

Acryl boyasi:

Yagli Boya, (maalesef resimdeki boyalar biraz akmis ) :

Son düzenleme:
woww sevgilinle olan fotoyu cizmissin yanlis hatirlamiyorsam egerr..cizimlerini oldukca basari buldum,karakalem calismalarina bayildim..kesinlikle vazgecme..

bende çok seviyorum resim yapmasını 3yıl resim kursuna gittim meslek lisesi grafk mezuyum ünivde işletmeyi seçtim ama hala içimde resim sevgisi var arasıra tablo yapıyorum çok beğendim tebrikler süpersin

Son düzenleme:
Tesekkur ederim kizlar :)

Mors, evet canim iyi hatirliyorsun, sevgilimle olan resmimi cizdim

Wala bravo bu nasıl bi yetenek böyle
Bende resme çok meraklıyım bir kursa gidip geliştirmek istiyorum
Bu kadar ileri gidebilirmiyim acaba

istasyon sanat akademisinde 1,5 yıl resim üzerine eğitim aldıktan sonra resim iş öğretmenliğini kazanıp,bitirp şuanda mesleğimi elime alan biri olarak resimlernizi değerleddirmek isityorum,
ilk olarak karakalemlernizde ilk göze çarpan hata koyu ton eksiliği,gölge geçişleri..size bi önerim var..ya tarama yapın yada degrade yani geçişi..herikisini bi arada kullanmanız sadece göz yoruyor..ben renkli çalışmalarnızı karakalemlere nazaran daha başarılı buldum ama onlardada renklerde gölge hataları var..
kısacası şunu söyleyebilirim iyi bir eğitimle daha iyi işler çıkaracağınıza eminim:)başarılar..

birde karakelemde saç yapımına daha dikkat etmelisin..dikkatli bakarsan saç değilde tel etkisi gibi...
http://www.kadinlarkulubu.com/resim...e-199al305351malar305ma-bakmaya-dersiniz.html
bence bu karakalemleri incelemelisin..özellikle saç yapımındaki gölge oyunlarına...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…