• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens bunlarda benim quartzolarım:))

durubaby

DURU
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
348
0
96
İstanbul
kızlar sizce nasıl yorum bekliyorum yakışmış mı ?? eşim gözlerinin ışığı gitmiş dedi:((

lensler satıldı...

Son düzenleme:
Moralinizi bozmak hiç istemem. Ama bence de pek iyi olmamış :(( Neden böyle oldu ki acaba.. Aslında güzel bir renkti bu.

Bilmiyorum belki de fotodan öyle görünüyordur ama doğruyu söylemek istedim. Belki satar kendinize daha çok yakışacak bir renk alırsınız...

Bilmiyorum belki de fotodan öyle görünüyordur ama doğruyu söylemek istedim. Belki satar kendinize daha çok yakışacak bir renk alırsınız...

evet satıcam inşallah alan olursa daha bugün aldım bunları üzüldüm ama çok istemiştim yakışmadı bilmiyorumkismile

Mutlaka alan biri çıkacaktır... Bu konuda diğer topicteki arkadaşlar size yardımcı olurlar... Ama tabi maddi kayıp olacak biraz :((

kızlar kusura bakmayın konuyla alakalı deil belki ama sonucta 1 kez de olsa takılmıs kullanılmıs lens satılır mı yanii cidden ilk defa duydum sonucta eger gözde bi rahatsızlık warsa dierine gecicek...:bbo:

Back
X