Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bu hırka anneannemizden hediye kızıma ellerine sağlık ipi yün sena diye bir markaymış yumuşacık olmuş üstteki bere ve atkı da aynı iple örülmüş
daha ayrıntılı resim isteyen olursa eklerim arkadaşlar aynı model kapşon yerin fularlada örülebiliyor o da pek bir şık duruyorda bizim buralar soğuk şıklıktan ziyade fonksiyon önemli:)))
ayşe o cidden kolay aslında benim ördüklerim hep kolay çünkü tığişi şişle öremiyorum pek şiş örgüleri annemden:)) ayrıntılı foto yollarım ama akşama olur ancak şimdi okuldayım
huselcim ellerine sağlık kırmızı yanaklı tombik kızının yanaklarından öp allah nazardan saklasın sana bağışlasın bende sakallı ip diyolar galiba ondan bir klozet takımı ördüm şimdide mutfağıma küçük bir halı yapıyorum . husel sana bişey sorucam canım sen benden daha iyi anlıyosun örgüden şu papatya şeklinde bir paspas varya bana onun modelini nasıl öreceğimi tarif edermisin
Selmacım ellerine sağlık harika görünüyor hepside çok güzel, son elbisenin ipi ve tığ numarasını verebilirmisin a.s. Ve minik sudecik maşallah gitgide sana benziyor
pes yani cadı husel hem okul hem diyet hemde elişi nasık hepsini yapabiliyorsun cidden pes :1shok: ama sudem çok taltlı olmuş nasılda yakışmış kızıma Şeniz