bunlarda benim cicilerimmmmm

zuzu88

Kuş konuşsa uçarmıydı?
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
1.597
1
641
36
İstanbul
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısını versin arkadaşlar

tektaşımmmmm :)

bu kadarrrr

Eklentiler

• $2012-04-11 14.23.38.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 111
  • $2012-04-11 14.24.12.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 103
  • $2012-04-04 08.00.29.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 97
Son düzenleme:
alyansına bayıldım cnım, çok güzelmiş, mutlulukla tak inşAllah...
çiçeğinin benzeri gelmişti bana da, senin ki nasıl tam göremedim ama tahminim orkideler büyük saksının içinde ayrı ayrı saksılarda?
böyle çok güzel göründüğü için ayırmamıştım, orkidelerimden 2si kurudu, çok üzüldüm, tavsiyem, ayırıp tek tek düzenli sulayarak bakman...

çok sağol canmmmm:13: evet aynen dediğin şekilde orkideler çok beğendim içim gidiyor bozulcak diye ayırmayada kıyamadım güzel duruyor diye ama haklısın bozulablr.çok narin bi çiçeğe benziyor nasıl bakıyorsun kuruyanlar yeniden açtımı yoksa kurudumu geri dönüşü olmuyormu ayyyy ne cok sey sordum böyle kusura bakma cnm

çok narin bi çiçek ama bakımı da bi okadar kolay.
öncelikle ayır çiçeklerini, sonra da her birinin saksısının altına içi su dolu kase koy, ve kase içindeki su bitmeden hep yenisini ekle, önemli olan susuz kalmasın...
yine de 1ay içinde çiçekleri kuruyup dökülecektir, sulamayı ihmal etmezsen birkaç ay içinde yeniden çiçek vericektir...
benim nişanda gelenler hemen dökülmüştü ama sonra erkek tarafı çeyiz almaya gelceği sabah yeniden çiçek verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…