daha eksiklerim var eylüle kadar tamamlarım ama bende paylaşmak istedim çeyizimi:))daha forumda yeniyim inşallah becerebilirim resim atmayı
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepsi cok guzel cok cici askla kullan bu arada benımde dugun eyLüLde :) bende eyLüLe kadar tamamLarım inş :)
canım çok güzeller güle güle kullan gecelik takımını nettenmi aldın hangi site
çok saol cnm.yok netten almadım.aldıgıklarımı netten bulup ekledim daha kolay die.iç çamaşırcılar 6lı çeyiz saten takımı diyince gösteririler.renk ve modelleri çok
hımm tamam canım ben genelde netten alışveriş yapıyorum gecelikte buldum bi kaç sitede ama emin olamadım o yüzden sordum
anladım cnm saten kumaş kalitesi çok farkediyor.eğer vaktin var uğraşmak istersen bi iç çamaşırcıda beğenip dokunup o markaı internette bulup alabilsin daha uyguna.ben bazet kıyafet alırken öle yapıyorum
daha eksiklerim var eylüle kadar tamamlarım ama bende paylaşmak istedim çeyizimi:))daha forumda yeniyim inşallah becerebilirim resim atmayı
bunlarda devamı eşyalarımın
Hepsi birbirinden güzel mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah![]()
ya ben bu yatak örtüsüne hayranım ama 400den aşağı bulamadım nerden aldınız acaba? Hayırlı olsun bu arada herşeyin çok güzel güle güle kullan yatak örtüne süpürgene ütüne hayranım maşallah nazar değmesin![]()