Bunlarda benim çeyizlerim..

gamzeeeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2011
14
0
36
İzmir
Kısaca şöyle anlatayım 28 eylülde sevdiceğimle nişanlandım. :16: Nasipse 2014 yazada düğünümüz olucak.
Bunlarda yeni yeni almaya başladığım çeyizlerimin bir kısmı :9:
$shf-5008_1.webpEki Görüntüle 844308 $SHF 390 DP.webp$SCHAFER-atlanta-sade_1.webp.webp$profilo-sk-8399-x.webp$MAG_2857428.webp$MAG_1243216.webp$kozleme_tavasi_ve_peynir_dilimleme_1.webpEki Görüntüle 844300 $indir.webp$fritoz_3.webp$FB,10873,48,gondol-luna-3lu-saklama-seti-030-075-220-lt-saklama-kaplari-kavanozlar-gondol-luna.webp$bordo.webp$Arnica-Orbital-Mix-Standli-cift-_11575_2.webp$tac-makosaten-leroy-gri-saten-nevresim-takimi-2671.webp $T14370G2XV001_1_org_thumb.webp$Tac  Alpos Dantelli Bornoz Aile Seti-2121.webp$Arnica-Kopuklu-Eko-Turk-Kahvesi-Makinesi__90824730_0.webp$ARNICA-OMEGA-YUMURTA-PISIRME-MAKINESI-AA-172L__65862797_0.webp$evidea-tabak-EFT3194_1.webp$ilgi_tps-105_melamin_tepsi_istanbul_kucuk_boy.webp

Son düzenleme:
gule gule kullanın mutlulukla :nazar:

teşekkür ederim canım. bunlar tabikide nişandan sonra aldıklarım değil flört dönemimizden itibaren başladım yavaş yavaş almaya :)

hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin ,aldıklarını güzel ,mutlu günlerde kullan inşallah...

Belliki zevkli hatunsun hepsi çok güzel bnde homend aldım çay makinemi umarım memnun kalırız güle güle kullan :16:

topiğin hayırlı olsun hepsi çok güzeller güle güle kullan devamını bekliyoruzz

tüm aldıklarınızı güzel günlerde kullanın! özellikle kırmızılılar al beni diyor:) inekli şişe çok hoşmuş, nereden aldığınızı hatırlıyor musunuz acaba? bir de saçma olacak belki ama yumurta pişirme makinesi tek yumurta için de çalıştırma, ya da arada durarak bazı yumurtaları rafadan bazılarını katı pişirme şansımız var mı diye sormak istedim :17:

tüm aldıklarınızı güzel günlerde kullanın! özellikle kırmızılılar al beni diyor:) inekli şişe çok hoşmuş, nereden aldığınızı hatırlıyor musunuz acaba? bir de saçma olacak belki ama yumurta pişirme makinesi tek yumurta için de çalıştırma, ya da arada durarak bazı yumurtaları rafadan bazılarını katı pişirme şansımız var mı diye sormak istedim :17:

Çok teşekkür ederim :) o inekli şişe benim arkadaşımın hediyesi :) yumurta pişirme makinesinin bi çok özelliği var yumurtayı nasıl istiyorsak dakikaları yazıyor kulanma kılavuzunda ona göre bekletiyoruz aynı zamanda yumurtanın adedide farketmiyor istediğimiz kadar için kullanabiliyoruz. maksimum 6 ama :)

Back
X