Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inş. Yemek takımına, masa örtüne, yatak örtüne bayıldım![]()
Iyi günlerde kullan canım hepsi birbirinden güzel....
Tüm sayfalarına tek tek baktım hepsi çok güzel eşinle ağız tadıyla kullanırsın inşallah.Askerlik bitmiştir sanırım.Bende asker yolu beklemiştim beklerken her gün bir sene gibi geliyor ama bitince ne çabuk geçmiş diyorsun.Eşyalarını beğendim internetten yapıyorsun sanırım alışverişini ben yapamıyorum birşeyi çok beğensem bile alamıyorum dekor eşyası dışında pişman olmaktan korkuyorum :44::44:Birde dikkatimi çekti arkadaşların doğum gününe fritöz almış evlenecek bayan olunca doğum günü hediyeleride ona göre değişiklik gösteriyor tabi hepsini çok güzel günlerde kullan inşallah
insanın baktıkça bakası geliyor çeyiz sayfalarına güzel günlerde kullan aldıklarını
çok hoş güle güle kullanmak nasip olur inşaallah.............
Iyi günlerde kullanin insaAllah canim hayirli ugurlu olsun insaAllah :)
canım herseyın cok gusel agız tadıyla kullanırsın ıns bu arada bıcak setın cok hosuma gıttın sakıncası yoksa kaca aldıgını sorabılır mıyım
Teşekkürler canım.23 ya da 25 TL idi. internetten almıştım.
nasıl yani 23 yada 25 tl mı ınanamadım resmen sok oldum valla:))
Evet canım o civardaydı.
istersen internet sitesinin ismini verebilirim ama yasak mı burda yazmak bilmiyorum.
cnm ozelden msj at ıstersen benımbıldıgım yasak