bunlarda benim çeyizlerim:)

Tüm sayfalarına tek tek baktım hepsi çok güzel eşinle ağız tadıyla kullanırsın inşallah.Askerlik bitmiştir sanırım.Bende asker yolu beklemiştim beklerken her gün bir sene gibi geliyor ama bitince ne çabuk geçmiş diyorsun.Eşyalarını beğendim internetten yapıyorsun sanırım alışverişini ben yapamıyorum birşeyi çok beğensem bile alamıyorum dekor eşyası dışında pişman olmaktan korkuyorum :44::44:Birde dikkatimi çekti arkadaşların doğum gününe fritöz almış evlenecek bayan olunca doğum günü hediyeleride ona göre değişiklik gösteriyor tabi hepsini çok güzel günlerde kullan inşallah

Cnm Allah mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inş. Yemek takımına, masa örtüne, yatak örtüne bayıldım:62::62:

Iyi günlerde kullan canım hepsi birbirinden güzel....

Tüm sayfalarına tek tek baktım hepsi çok güzel eşinle ağız tadıyla kullanırsın inşallah.Askerlik bitmiştir sanırım.Bende asker yolu beklemiştim beklerken her gün bir sene gibi geliyor ama bitince ne çabuk geçmiş diyorsun.Eşyalarını beğendim internetten yapıyorsun sanırım alışverişini ben yapamıyorum birşeyi çok beğensem bile alamıyorum dekor eşyası dışında pişman olmaktan korkuyorum :44::44:Birde dikkatimi çekti arkadaşların doğum gününe fritöz almış evlenecek bayan olunca doğum günü hediyeleride ona göre değişiklik gösteriyor tabi hepsini çok güzel günlerde kullan inşallah

Teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için.
inşallah kullanıcağımız günler de gelir:44:

Yatak örtüm geldi kızlar.
bunu da bugün netten sipariş ettim.
tost makinem:8:

$MAG_594305.webp

bugün dayanamayıp yatak örtümü annemlerin yatağının üstüne serdim
bakalım beğenicekmisiniz
biraz karanlık çıkmış sanırım.
çiçeklerinin üstünde pullar var ama çok belli olmuo.

$Fotoğraf0462.webp

$Fotoğraf0463.webp

bu internetten bulduğum fotosu $yatak örtüm.webp

Back
X