Bunlarda Benim Çeyizciklerim

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
Bende ufaktan başladım sizce nasıllar :)

Eklentiler

• 20151206_122355.jpg
    29,8 KB · Görüntüleme: 246
  • IMG-20151205-WA0007.jpeg
    33,4 KB · Görüntüleme: 247
  • 20151206_122359.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 248
  • 20151206_122428.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 256
  • 20151206_122405.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 239
canım benim gerçektenmii çok mutlu oldumm :)

evet canım yemek takımın çok güzel ve nevresimlerin de öyle :) karaca tugçe yatak örtüsünü çok beğeniyrum ben zaten :) ama daha yakından fotoğrafları varsa nevresimlerinin atarsn ıyı olur fikir olur bizede :))

yemek takımın çok şıkmış canım, tencere setinin de modeli çok güzel. markalarını da yazarsan alacak olan arkadaşlara fikir verir. iyi günlerde kullan. devamını da bekliyoruz

Canim bunlarin hepsi magazada malesef resim yok ama ileride alacagim evime su anlik orda ozaman cekerim resimleri olur mu sizde bana ceyiz konusunda fikir verin:)

yemek takımın çok şıkmış canım, tencere setinin de modeli çok güzel. markalarını da yazarsan alacak olan arkadaşlara fikir verir. iyi günlerde kullan. devamını da bekliyoruz
Tesekkur ederim canimm guzel dileklerin icinn bende cok.begenerek aldim umarim keyifle kullanacağım gunlerde gelir :) tekstillerin markalari belli zaten karaca yemek takimi tencere catal bicak takimim emsan :)

Canim bunlarin hepsi magazada malesef resim yok ama ileride alacagim evime su anlik orda ozaman cekerim resimleri olur mu sizde bana ceyiz konusunda fikir verin:)

tamam canım :) valla bende dahasöz nişan bişey yok o yüzden öyle çok çeyiz alamıyorum ama sayfayı takıp et faydalı şeyler oluyor..

tamam canım :) valla bende dahasöz nişan bişey yok o yüzden öyle çok çeyiz alamıyorum ama sayfayı takıp et faydalı şeyler oluyor..
Benimde henuz yok ☺ama baslamak lazim kismetse bende nisan ayinda babama söylemeyi düşünüyorum

Benimde henuz yok ☺ama baslamak lazim kismetse bende nisan ayinda babama söylemeyi düşünüyorum

olsun ama yinede baya önemli şeylerden başlamışsın almaya :) o babaya söyleme derdi bende de varda erteliyorum bakalım daha okul bitsinde bi iş güç sahibi olaym öyle diyorum :) inşallah sende söyler de rahatlarsın sorunsuz bi şekilde olur inş :)

Sagol canim guzel dileklerin icin oyle birden esti girdim sectim ciktiminsallah senin icinde hayirlisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…