bunlarda benim banyo fayanslarım nasıl ama?

baypipo

annesinin birtanesi
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
946
0
96
Samsun
4414.jpg

4418.jpg

Canım gÜzelmıŞ banyona dÖŞendıĞı zamnda gÖrÜrÜz ınŞ o Şekılde daha ıyı olur.

benım banyomun fayanslarının aynısı canım.. :)banyoda bütün halde çok hoş duruyor..
guldi035.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
aksesuar setine uydurayım diye resmini çekmiştim bende

Son düzenleme:
benım banyomun fayanslarının aynısı canım.. :)banyoda bütün halde çok hoş duruyor..
guldi035.th.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
aksesuar setine uydurayım diye resmini çekmiştim bende

aaaaaaa evet aynısı çok sevindimzemuszemus benim alacağım banyo setinede uyuyor bu banyo fayansları gerçi müteahhit böyle yapıcam dedi farklı bişey yaptırmak istersek para ödüyoruz üstüne düğün arifesi ödeyemediğimiz için bu olucak ama beğendim müteahhitmiz saolsun 1. kalite kullanıyor herşeyi :dance:

canım banyo aksesuarlarında cok güzelmiş.. tam banyo havasına uygun ,deniz kabugu fln..:)mutlulukla kullan inş..

canım banyo aksesuarlarında cok güzelmiş.. tam banyo havasına uygun ,deniz kabugu fln..:)mutlulukla kullan inş..

tşk ederim canım allah kimsenin ağzının tadını bozmasın bunları buraya bir hevesle koyuyoruz ama en önemlisi mutluluk huzur allah bozmasın (amin :Saruboceq::Saruboceq:)

ben senin banyo setine bayıldım gerçekten.Güle güle kullan.Bir deniz kızı olarak ben de böyle istiyorum:>bulurum inşş

gamziya kardeş koçtaşda var istersen bak bir yaşadıgın yer sivas sanırsam netten bakarsan belki bulursun

Back
X