Bunlarda benim amatör çalışmalarım.

Çok güzel olmuş..
Bende hep resime ve fotoğrafa ilgi duydum...
Fotoğrafçılık ve resim kursuna gitmek istiyorum...
Ama resim kursuna gidersem güzel şeyler çıkaramam diye korkuyorum çünkü ben öncedende güzel resim çizemezdim...:)
Acaba kursa gidersem bişeyler yapabilirmiyimmerak ediyorum:))))

Canım ilgin varsa kursa git yaptığın resimlere kendin bile şaşıracaksın.
Ama önce resim hocalarının resimlerine bak hangisinin tarzını beğeniyosan ona git.

Resimler harika görünüyorr.Emeğinize sağlık a.s.
Bravoo vallaa çok beğendim. opuyorumnanaktan

Çooooooook sağolum ,valla nasıl mutlu oldum bilseniz.
Ben kimseler bakmaz derken güzel yorumlar gelmiş.
Resimlerim çoğaldı evde asacak yerim kalmadı, çok yapmamayı düşünüyorum.

Aslında gerçekleri daha güzel, pek güzel çeekemiyorum.
Sanırım önce fotoğrafçılık kursuna gitmeliydim.

hepsi birbirinden güzel.emeğine sağlık.ilerde sergi açarsan gelir resimlerini alırız artıkın:icecream:

wauuuuwww gerçekten harikaa.

Öyle tek tek resim açıp bakmaktan nefret etsem de merakımdan resimlere tekk tek baktım.

Ellerinize sağlık muhteşem görünüyorlar.alkisalkisalkis

wauuuuwww gerçekten harikaa.

Öyle tek tek resim açıp bakmaktan nefret etsem de merakımdan resimlere tekk tek baktım.

Ellerinize sağlık muhteşem görünüyorlar.alkisalkisalkis

sağol tatlım ya,
açtığına değmiş o zaman.kaydirigubbakcemile3

çok güzel çalışmalar ,bunlar amatörceyse ben senin usta resimlerini dahada merak ettim :1shok: ..
gerçekden fevkalade ellerine sağlık , başarıların artarak devam etsin..gerçekden harika :lepi:bayıldımmopuyorumnanaktan

Senin ciddi anlamda yeteneğin var resme.Bence bunun okulunu okumalısın tatlım.Başarılar.alkisalkisalkis

canımmm çok teşekkür ederim, sizler böyle yazınca bende kendimi ressam gibi hissediyorum. gerçekten amatörce, sadece severek yaptığım şeyler,
bu senede devam edecem kursa bakalım neler çıkacak,sizinle zevkle paylaşacağım.
Bu arada evdekilere biraz yağ çekeyim de resimleri açık yapıştırsınlar.opuyorumnanaktan

Senin ciddi anlamda yeteneğin var resme.Bence bunun okulunu okumalısın tatlım.Başarılar.alkisalkisalkis

Canımmm,genç olsaydımne güzel olurdu okumak. Yaşım kırklı yaşlarda artık.
biraz geç kalmışım yeteneğimi keşfetmekte.yerimseniben:1no2::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…