bunlarda benden

CadiKazani

pure love
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
6.796
2.197
sevgili eniştem ilk kez uçağa binicek tabi ilk önce üstü falan aranacak güvenlikler yaklaşıp beyfendi ceketinizi alabilirmiyiz ve büyük cevap yok kızım ben böyle iyiyimdelikafadulden

gene aynı eniştem cep telefonu çağına ayaka uydurmaya çalışıo kızını arıo ama tabi aradığınız kişiye ulaşılamıo dio eniştemin verdiği cvp tamam kızım ben sonra arıyım sana kolay gelsin

buda benim yaptığım bir olay seçim zamanı iş yeri telefonu çaldı ve ben... belediye başkan adayıyım nasılsınız diye olaya girince telesekreter olduğunu anlamayıp güzel güzel cevap verdim iyi günler deyip kapatıncada terbiyesiz insan bir dinler deyip olaydan 5 dk sonra gerçeği anlayıp komaya giren ve 15 dk konuşamadan gülen gene ben

geçenlerdeki bir olayım daha arkadaşım takma tırnak kullanıo bayadır hoşuma gidiodu bende takmak istedim arkadaşım anlattı ama ben iyi dinlemedim sonra aldım elime japonu daha iyi yapışsın die bolca sürdüm ertesi gün işyerimde kullanamıycamı anlayıp çıkarmaya çalıştım ama ne mümkün yaptığım bütün kimyasal işlemlerde işe yaramadı ve tırnakları kazımak zorunda kaldık tabi mahfoldularakannehir

bikeresindede adına temizleme suyu denilen ayakkabının tabanını temizleyen bir kimyasalla tanıştım tabi durmadım baktım cep telefonmun ekranı leş gibi diyip içine attım sonuçmu telefonum eridisempatiksalakcinni:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…