Kuzu tam olarak da ayakta fazla ağrım oluyor ama onu menisküslere bağlamıştı doktor bundan aylar önce. Hatta bir ara ayağımın altında problem çıktı. Kalın tabanlı topuklu spor ayakkabı önerdi, destek tabanlık koyup o tarz spor ayakkabı ile ağrılarım bir tık azaldı ama yürüyüşe bir şeye gitsek ya da böyle konser filan önce benim bacaklarım ağrır. Beyaz tenli de değilim aslında, esmere yakın sarı buğday gibi bir şey. Net gözüksün diye pencereye yakın oturdum ışıktan kaynaklı beyaz tenli gözükmüş olabilirimBeyaz tenlisiniz kılcal damarların çıkmış banyodan çıkınca yukarı doğru nemlendirici kremle masaj yap şuanda önemli bişey yok ayaklarını yukarı kaldırarak dinlen bişey yapılmaz su dönemde diye biliyorum ağrı ayakta çok duramama gibi sorunların yoksa
S.çtığımın şeyleri yaaa. Durduk yere şimdi olay çıkardılar başıma. Hayır sakin de bir insan değilim, doktora gidene kadar takarım şimdi ben kafaya bunuBende de var büyünve varis olabilirler bence.
O zaman sana bravoS.çtığımın şeyleri yaaa. Durduk yere şimdi olay çıkardılar başıma. Hayır sakin de bir insan değilim, doktora gidene kadar takarım şimdi ben kafaya bunu
AynenBende de var büyünve varis olabilirler bence.
S.çtığımın şeyleri yaaa. Durduk yere şimdi olay çıkardılar başıma. Hayır sakin de bir insan değilim, doktora gidene kadar takarım şimdi ben kafaya bunu
Teşekkür ederimUzun sure ayakt kaldiginizda/oturdugunuzda varis corabi kullansaniz cok iyi olur. Normal saglikli insana bile lazim cerrahlar hep kullanir.
Not: bunu soyleyen de 50saat ayakta derse girmektedir, kendisi yapmamis, once kilcal damarlar sonra sol diz arkasinda ilk varisini gormustur. Bir turlu doktora da gitmemektedir, siz yapmayin :))
O değilde bacağındaki kılları güzel almışsın dikkatimi çekti yanlış anlamaBaksanıza ayak bileğimden geçen damara.
Buna alışığım da diğer küçük damarcıklar canımı çok sıktı
HahahahahahahahaO değilde bacağındaki kılları güzel almışsın dikkatimi çekti yanlış anlama
Bu aralarda kıl almaya taktım boncuk ağda aldım,bugün krem denedim hiçbiri istediğim gibi olmuyor,makinede var almak için deniyorum teker teker.lazerle kuaföre gitme kaldı.HahahahahahahahaBacak kılları konusunda affetmem. İlk aldığımdan beri ya makine ya ağda oldu. Hatta şu 2 sene içinde çok düzensiz lazere de gittim. çok şükür bacaklarımda bayağı azaldı
Uzun yıllar sonucu böyle pürüzsüz oldu valla ben de çok uğraştımBu aralarda kıl almaya taktım boncuk ağda aldım,bugün krem denedim hiçbiri istediğim gibi olmuyor,makinede var almak için deniyorum teker teker.lazerle kuaföre gitme kaldı.