Kızlar sizce bu renkleri elde etmesi için kuaföre yarın ne demeliyim?Bu resimleri maalesef alamıyorum.Aksi gibi kuaförde de bilgisayar yokmuş.Yarın için randevu aldım.Boyatınca resimleri eklerim.
Kızlar sizce bu renkleri elde etmesi için kuaföre yarın ne demeliyim?Bu resimleri maalesef alamıyorum.Aksi gibi kuaförde de bilgisayar yokmuş.Yarın için randevu aldım.Boyatınca resimleri eklerim.
Naz Elmasın resmini götürdüm.Açıcı kullanmadan yapıcam dedi ve saçımda renk cümbüşü olmasına rağmen tutturdu.Resimden biraz daha açık oldu şaşırdım.Çünkü uçlar koyu kahveydi.Bunu evde yapamadığımı söyledim.Bu bana özgü dedi.Ama kesinlikle açıcı ya da silici yapmadı.Önce uçları boyadı bir karışımla(içeride hazırladı)sonra yanındaki kız poşetle sarıp kuruttu.Sonra bir karışım daha getirdi diğer yerleri boyadı.Renk çok açıldı hatta sarı gibi oldu.Korktum önce.Sonra fönlenince tatlı bir karamel çıktı ortaya.Resim eklicem ama benim makine tlf net çekmiyor.Başka birine çektirip eklicem.
Canım sana bir şey sormak istiyorum.Hani saçlarımı boyamayalı iki ay olmuştu dedin ya.Çıkan saçlarınla boyalı kısımları aynı zamanda mı boyuyorsun,yoksa zamanlaman farkediyor mu?Renk farkı olmuyor değil mi?Kuaför eşitledi ama bir sonrakine ben boyayacağım için tereddütteyim.:bbo:
yok olmuyor ben dun boyadım ve dıplerım sıyaha yakın bırkahve olarak bır cm kadar uzamıstı. fark olmadı cunku dıpelrden gelen kendı saclarımız o nedenle rengı alıyor,
bak resım bugun cekıldı:)) dıplerın geldıgınde kendın rahatca boyayabılırsın. sacının resmını koyarmısın merak edıyorum
Canım mutlaka koyacağım Hatta sabah telefonumla çok kere çektim.Ama telefonum saçlarımı kahverengi gibi çekiyor.Öğrencimin birine çektirdim kendi telefonuyla.Ondan alıp eklicem.Bu arada saçlarını gördükçe rahatlıyorum.Benim de rengime yakın bulduğum bir renk olduğu için.Bu arada bugün herkes çok beğendi ve çok mutlu oldum.Ben yakışmayacağından çok korkuyordum.
tamam koymanı beklıyorum bende merak ettım :)))) ya bende cok korkuyordum kotu olmasından ama bende cok memnunum uclardakı koyuluk gıttıya dıpler sorun olmuyor ben colorx 7 numarasıyla 8.1 ını karıstırıyorum