Canım çatlatma iğnesinden sonra kasıklarda ağrı olabiliyor bende de olmuştu ama o ay hamile değildim 2 ay sonra hamile kaldım arkadaşlarında dediği gibi herkesde farklı olabiliyor inşallah hamilesindir sağlıcakla bebeişini alırsın kucağınaa.s.
13 nisanda çatlatma iğnesi vurundum..o günden beri kasıklarımda ağrı var..sol yumutalığımda ki yumurta çatlatılmıştı..hep o tarafım ağrıyo..3-4 gündür de göğüslerim acıyo,sızlıyo uçları fena halde kaşınıyo...acaba bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi?kızımda hiç böyle olmamıştım..sadece bulantı ve kokulara karşı hassasiyetim vardı,o da adetim 5-6 gün geçtiktren sonra belirtiler başlamıştı..öptüm canlarııımm..bu şekilde belirti yaşaynlar var mı? bu arada beklenen adetim 1 mayısta...
merhaba ben pek anlamıyorum daha önce hiç gebe kalmadığım için bilemiyorum nasıl olduğunu....
benimde sabahları böle inceden inceye bulantılarım oluyor.....
gazım çok var..
kasıklarım ağrıyordu ama geçti...
göğüslerim hiç hassas değil..
beklenen adet 5 mayıs....
bilgisi olan varsa?
saol canım benim..allah razı olsun hepinizden..nasıl 2 ay sonra hamile kaldın..iğnen 3 aylık mıydı?yoksa tekrar vurunduğun iğneden sonra mı hamile kaldın..Rabbim sana da bebişini hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiinn..öptüm canım benim...Şeniz