- Konu Sahibi cileklisut
-
valla güzelım hayırlısı demkten baska care yok belırtıelr sayılır bunlar aynen benımde oluyor hemen her ay denemeler ebasladıktan sonra adete kadar sürüyor hamılemıyım dıyorum patt negatıf tek care adetı beklemek buay okumustum erken hamılelık belırtılerı mesela yumurtlamadan sonra hafta sonra akıntıda artıs gün sonra azalıs hatta asırı kuruluk dıyordu aynen öyle oldu benımde batmalar oldu gögüslerde hasssıyet oldu bırde gögüste damar cıkıyomus belırgınlesıyomus falan dün gece baktım aynanın karsısında damar cıkmıs hemde belırgın kı daha öncede varmıydı bu damar bılemedım sonra sık ıdrara cıkma vardı yattım gece kasıkalrda batmalar bacak agrısı fln hepsı tmm yanı gün var adetıme dedım sabah kalkayım ılk ıdrarımla test yapayım gün önce yapanlarda cıkmıs hep yaptım negatıf cıktı yanı bu belırtıler hepsı olupta hamılede olabılıyoruz olmayadabılıyoruz tek caremız yumurtlama gününü hesaplayıp calısıp adetı beklemek belırtı aradıkcada cıkıyor kolay gelsın hepımıze:)
Selam kizlar araniza yeni katildim. bir suredir okuyorum ama ilk bugun yazmak nasip oldu. 1.5 senedir evliyim bu ay ilk defa bebek icin denedik. Adetimin 12. ve 13. gununde iki gunde de LH testi pozitif cikti neden 2 gun de ayni koyulukta ciktigini anlamadim. Neyse sonraki gunlerde calismalara basladik. ovulasyon gunumu 5-6 gun gectim. BU sure icinde once kasiklarimda cok agri oldu. Simdi de karnimin alt tarafinda sanki bi sey oldu egilince falan cok batiyo, geriliyo. oturunca da.surekli bi gerilim var yani. Simdi adetime 8-9 gun var daha. Boyle bisey tuhaf geldi bana, fikirlerinize ihtiyacim var :))
merhaba bende aranıza yeni katıldım.taki düne kadar bütün belirtilerim varken bugün olmaması çok ilginç değilmi gögüslerindeki hasasiyet bile geçti biraz sol kasıkta ağrı kaldı o kadar taki düne kadar hamile olbilecegimi düşünüyordum kafam çok karıştı.
Benim de ayni sekilde bazen olmuyo 1 gun olmadi agri simdi yine var. Goguslerim bi ara cok acidi sonra sanki durdu simdi yine agriyo. :)) adet gunun ne zaman senin? ah ne zor beklemek
uff benimde 4 gün geçikti test yapsam çıkarmı sonuç
yani yapsam erken değil mi?
yani yapsam erken değil mi?
Bence hemen yapin kizlar adetiniz gecmis sonucta. benim adetim bi gun gecse hemen yaparim dayanamam
bende zaten 2.gün dayanamadım yaptım ama negatif onun için dedim negatifi görmeye cesaretim yok
Belki daha erkendir, herkesin ayni zamanda cikmiyo testte sanirim.
bat geçtikten sonra, 10 gün mü bekleyeceksiniz???
şaka mı bu :))
döllenme olduysa, gününüz geçmeden bile, çok silik çizgi görürsünüz.
gününüz bir gün geçince, belirgin çizgi görürsünüz.
10 gün geçince, iki çizgi aynı renk olur :)))
merhaba, benim de 3 gün gecikme oldu; aynı regl olacakmışım gibi hissediyorum ancak bu sefer beklenen regl tarihimden daha 5 gün öncesinden başladı ağrılarım, bugün artık ağrılarımda kalmadı sayılır bel ağrım oluyor sanki bacaklarım çekiliyor. ancak dün ve önceki sabah test yaptım evde, negatif çıktı, üstelik de sabah yaptım. adetim hiç gecikmezdi. danışabileceğim kimse yok, olmadan kimseyi sevindirmek istemiyorum çünkü. belirtiler sizce tutuyor mu veya testin negatif çıkıp yanlış olma ihtimali nedir. çok teşekkür ederim.
bat geçtikten sonra, 10 gün mü bekleyeceksiniz???
şaka mı bu :))
döllenme olduysa, gününüz geçmeden bile, çok silik çizgi görürsünüz.
gününüz bir gün geçince, belirgin çizgi görürsünüz.
10 gün geçince, iki çizgi aynı renk olur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?