Bunlar da Bizim Mobilyalarımız

Allah razi olsun olsun amin insaAllah. Peki mobilyalarinizi ne kadara aldiniz sormama müsade varmidir? Sanirim yatak odasini kiz tarafi aliyormus diger mobilyalarda erkek tarafina aitmis. Sizde öyle mi yaptiniz yoksa ortaklasa mi aldiniz?

yatak odasını biz aldık yatak dahil canım 3500 TL geldi.
diğer eşyalarda erkek tarafı aldı 5000 TL falan tuttu sanırım. kusuratlıydı 4900 mü öyle bişeydi işte :34:

yatak odasını biz aldık yatak dahil canım 3500 TL geldi.
diğer eşyalarda erkek tarafı aldı 5000 TL falan tuttu sanırım. kusuratlıydı 4900 mü öyle bişeydi işte :34:

Anladim canim cok tesekkür ederim. Birde yanlismiyorasm Istanbul tarafinda yasiyorsun sen degil mi? Benimde hesaplarim aslinda bu yöndeydi. En azindan yatak odasina 3 ila 4bin arasi hesapliyorum. Ama bakalim söyle rahat bi yarim sene 9 ay var ben mobilyalarimi alana kadar :)

:71:
Anladim canim cok tesekkür ederim. Birde yanlismiyorasm Istanbul tarafinda yasiyorsun sen degil mi? Benimde hesaplarim aslinda bu yöndeydi. En azindan yatak odasina 3 ila 4bin arasi hesapliyorum. Ama bakalim söyle rahat bi yarim sene 9 ay var ben mobilyalarimi alana kadar :)

evet istanbuldayım canım demirkapıdan aldık mobilyalarımızı çok çeşit var ucuza da pahalıyada
ama önemli olan kalitesi sende alırken buna dikkat et canım düşündüğün fiyata çok güzel modeller alabilirsin :71:

:71:

evet istanbuldayım canım demirkapıdan aldık mobilyalarımızı çok çeşit var ucuza da pahalıyada
ama önemli olan kalitesi sende alırken buna dikkat et canım düşündüğün fiyata çok güzel modeller alabilirsin :71:

Tesekkür ederim canim. InsaAllah bakalim bir bilen ile birlikte gider bakariz insaAllah kaliteli ve saglam bisey buluruz. :)

Tekrar güle güle kullan mobilyalarini :)

Tesekkür ederim canim. InsaAllah bakalim bir bilen ile birlikte gider bakariz insaAllah kaliteli ve saglam bisey buluruz. :)

Tekrar güle güle kullan mobilyalarini :)

Evet canım mutlka birisi ile git bizde beğendik en son ailelere gösterdik onlar incelediler.
bizim göremediğimiz eksikller var mı falan diye..

teşekkür ederim yeniden

Evet canım mutlka birisi ile git bizde beğendik en son ailelere gösterdik onlar incelediler.
bizim göremediğimiz eksikller var mı falan diye..

teşekkür ederim yeniden

Iyi fikir. Sonucta bizlerde ilk defa ev kuruyoruz gözümüzden kacan önemli seyler olabiliyor o yüzden bir bilene bir büyüge danismakta (en azindan bu konuda) yarar vardir.

Yemek Odamız.
Siyah beyaz lake olacak.
* Masa - 2 tane siyah 4 tane beyaz
* 6 tane sandalye
* Vitrin
* Tuvalet masası dedikleri konsol
* Tv ünitesi.

2130.jpg

Buna bayıldım hemi de siyah beyaz :92:

Back
X