• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Bunlar da benim ilk örgülerim

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

casper04

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
41
0
36
Ankara
$1.JPG $2.JPG $3.JPG $4.JPG $5.JPG
acemiyim daha çook fırın ekmek yemem lazım:81: öylesine eş dost çocuğuna hediye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.ne tesadür ben de bebe örgülerine başladım ve hep hediye ediyorum:) bildiğim 2 yelek modeli var birinden 8 birinden 6 tane ördüm :) patiklerin nasıl yapıldığını anlatır mısın artan iplerle de patik öreyim.şimdiden teşekkürler,sevgiler.

PATİĞİMİZİN YAPILIŞI:
ELLİDÖRT ilmek başlayın ALTI sıra haraşo örün.
Daha Sonra BİR sıra boyunca İKİ kes BİR artır İKİ kes 1 artır. Bu sıraya kurdele geçirdim.
İKİ sıra daha haraşoörün.
YİRMİİKİ ilmek haraşo sonra beyazipliğii bağlayın ON ilmek. ONuncu ilmeğin yanındakiyle kes.Geridön Sonilmeği yanındakiyle kes. Ortahep ON ilmek kalacak. Yanlardan azalma olacak.
Kenarlarda ONÜÇ ortada ON ilmek kalınca tekrar pembe iplikle İKİ sıra daha haraşo örülecek.
BİR sıra daha ajur konacak. İKİ kes BİR artır.
DÖRT sıra haroşa örülecek
DÖRT sırada beyaz renkler haroşa örülüp kesilecek. ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN…(=

Son düzenleme:
3.5 numara şişle 25 ilmek başlanır.
32 sıra olana kadar haroşa örülür.
8 ilmek kesin ve beyaza geçilir.2 kere gidip gelinir.
Bir yeşil,bir beyaz olarak örmeye devam edilir.6 tane yeşil çizgi olana kadar örülür.
Örgüyü kesilir ve katlanıp dikilir.Çizgi çizgi duran kısmın hem altını,hem üstünü dikin.Patiği ters çevirdikten sonra boğaz kısmını tığla çevirin.İki tane küçük çiçek yapıp patiğin ön kısmına dikin.
NOT: ben bunu cahide jibek diye bir sitede görmüştüm orada resimler de vardı.

$entrelac.jpg Ellerine sağlık, hepside güzel olmuş.

not: Aslında başka bir başlıkda verecektim resmi ama yanlışlıkla oldu, çözesiye kadar böyle artık :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
3.5 numara şişle 25 ilmek başlanır.
32 sıra olana kadar haroşa örülür.
8 ilmek kesin ve beyaza geçilir.2 kere gidip gelinir.
Bir yeşil,bir beyaz olarak örmeye devam edilir.6 tane yeşil çizgi olana kadar örülür.
Örgüyü kesilir ve katlanıp dikilir.Çizgi çizgi duran kısmın hem altını,hem üstünü dikin.Patiği ters çevirdikten sonra boğaz kısmını tığla çevirin.İki tane küçük çiçek yapıp patiğin ön kısmına dikin.
NOT: ben bunu cahide jibek diye bir sitede görmüştüm orada resimler de vardı.

bende o sayfadan aldım örnegi ve toz bembe ve krem olarak ördüm bırde yanına yelek ohh :)

elinize emeğinize sağlık çok emek veriliyo bende çok örüyorum kızıma paylaşırım yakında :)

Back