• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar da benim düğünümden :)

ellerini açıp dua ederken ki halin çok gzel canım
allah mesut etsin inşallah

canım mutluluklar dılerımm merak ettıgım gelınlıgı nerden aldın sakaryadan mı bende böyle bır sey ıstıyorum bı fıkır edınemedımkaydirigubbakcemile2

allah mesut etsin bi yastıkta kocatsın canım
maşallahhh çok tatlı olmussun evinizden güleryüz eksik olmasın unutma nasıl başlarsa öyle gider

Çok tatLı bir geLin olmuşsun tebrik ederim... Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar güzel bir gelin olmuşsunuz maşallah...

Rabbim nazarlardan saklasın sizi ve mutlu evliliğinizi.......
çok sağol canımm a.s.dualarına amin diyorum bende
omur boyu mutluluklar canım çok guzel gelın olmussun
çok teşekkür ederim canım Şeniz
canım benim ne kadar tatlı olmuşsun öyle bayıldım
darısı benim ve diyer bekarların balına inşallah :)
sağol canımya inşallah hakkında en hayırlısı olur...

bence de çok güzel bir gelin olmuşsunuz..
allah ağzınızın tadını bozmasın hiç inşallah,
huzurlu,sağlıklı,uzun bir ömür geçirin birlikte..
ben de ilk başta algılayamadım,sonradan tahmin ettim
sanıyorum açık olan resimlerin olduğu ortam sadece
bayanlar arasında.
o açık kıyafetini de öyle tercih etmen çok hoş,içinde kalmamış,
o da çok şirin durmuş..
ama şunu bir kere daha farkettim ki,
(çewremde hiç yoktu,kk aracılığıyla edindim bu izlenimi)
kapalı gelinlerin çoğu hakikaten inanılmaz şık..
saçlar görünmeyince ilk dikkati direk yüz çekiyor,
yüzleriniz de güzel olunca inanılmaz şık,sade,naif görünüyor..
mutluluklar sewgili jnaz..
canım benim evet kınam sadece bayanlar arasında olduğu için öyle tercih ettim ve çokta iyi oldu bencede
yorumların çok hoşuma gitti çok teşekkür ediyorum a.s.

ellerini açıp dua ederken ki halin çok gzel canım
allah mesut etsin inşallah
amin bitanem hep birlikte inşallah
canım mutluluklar dılerımm merak ettıgım gelınlıgı nerden aldın sakaryadan mı bende böyle bır sey ıstıyorum bı fıkır edınemedımkaydirigubbakcemile2
sağol tatlım gelinliğim istanbuldan . zaten sakaryaya da gelin olup geldim yardımcı olabileceğim bişey olursa hazırım yerimseniben
cok seker cikmissin tesettürlü gelinligin de süper yakismis sana:) allah mutluluklar versin insallah
çok teşekkür ederim canımm a.s.
allah mesut etsin bi yastıkta kocatsın canım
maşallahhh çok tatlı olmussun evinizden güleryüz eksik olmasın unutma nasıl başlarsa öyle gider
Allah razı olsun canım çok haklısın inşallah bizimde böyle devam eder :Saruboceq:

Çok tatLı bir geLin olmuşsun tebrik ederim... Allah mutluluğunuzu daim etsin İnşallah...
çok teşekkür ederim canım aminnn:Saruboceq:
Allah mutluluk versin cnm çok yakışmışsınız.. Allah bir yastıkta kocatsın.. :))
çok sağol tatlıma.s.amin inşallahh
çok tatlı olmuşsun Rabbim hayırlı uğurlu etsin mutluluğunuz daim olsun

teşekkür ederim canımm ŞenizAllah razı olsun

canım resimlerin hepsi çok güzel.düğünününde güzel olduğu belli.maaşallah sende çok güzelsin.Rabbim yuvanızıda en az o gününüz kadar güzel eylesin.arkadaşlarında söylediği gibi kapalı bir bayansın bende kapalıyım ve açık resimlerini koyman pek sağlıklı değil.buraya üye olan herkesin bayan olduğundan emin olsak amenna lakin emin değiliz.bu sadece kapalı bayanlar için geçerli değil tabi ki... ne da olsa sanal ortam ve kimin ne maksatla girdiğini bilemeyiz ;)

canım resimlerin hepsi çok güzel.düğünününde güzel olduğu belli.maaşallah sende çok güzelsin.Rabbim yuvanızıda en az o gününüz kadar güzel eylesin.arkadaşlarında söylediği gibi kapalı bir bayansın bende kapalıyım ve açık resimlerini koyman pek sağlıklı değil.buraya üye olan herkesin bayan olduğundan emin olsak amenna lakin emin değiliz.bu sadece kapalı bayanlar için geçerli değil tabi ki... ne da olsa sanal ortam ve kimin ne maksatla girdiğini bilemeyiz ;)
canım benimm çok sağoll Şeniz ayrıca uyarın içinde çok teşekkürler benim hiç aklıma gelmemişti hatta bir arkdaşa uyarınca sileyim demiştim ama o arada aklımdan çıkmış sen hatırlatınce sildim şimdi kına resimlerini yerimseniben

cnm hemserım cokkkkkk guzel olmussun Allah mutlulugunu daım etsın :))))
canımmm çok çok teşekkür ediyorum inşallah sizde çok mutlu olursunuz :Saruboceq:
Mutluluklar:nazar: cok güzel olmuşsun :nazar: Bir yastıkta yaşlanın :nazar:

çok sağol canımm a.s.aminnn :Saruboceq:

Son düzenleme:
Cok samimi, cok icten cikmis resimler..:jeyyar: ALLAH ömür boyu mutlu etsin..!!:Saruboceq:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Allah nazarlardan korusun ne denir ki herkes söylemiş zaten bana söz kalmamış maşallah sonuna kadar ilk günkü gibi olsun aşkınız inşallah :1hug:

Back