- Konu Sahibi never mind
-
amin bitanem çok sağol a.s.Canım benim herşey çok güzel olmuş.Hep mutlu olmanız dileğiyle...
Allah razı olsun canım inşallahh :Saruboceq:çok güzel olmuşsun canım allah mesut etsin allah utandırmasın inşallah
Güzel gelin cik yüzün hep böyle gülsünen kötü gününüz hep böyle güzel olsun !
Mutluklar bir ömür boyu canim...
evet tatlım balayındayken ilk sen görmüştün resimleri. çok sağol iyi dileklerin için a.s.jnazcim daha öncede bir kac tanesini görmüstüm.. Bayildim cok güzel olmussun, yüzünde gülücükler hic eksik olmasin, hep böyle mutlu olun allah sizi bi yastikta kocatsin
canım benim çok sağoll a.s. niye yanlış anlayayım bitanem nedense bi sakınca görmedim ben hep biz bizeymiş gibi geliyo burda bana ama uyarın için sağol ne olur ne olmaz kaldırayım en iyisi ŞenizAllah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar dilerim yanlış anlamazsan bir şey söylemek isterim başı kapalı bir gelin olmuşsun ama açık resimlerini koyman benim fikrimce hoş olmamış ama sakın yanlş anlama
cok tatli cok seker bi gelin olmussun canim
allah mutlulugunuzu daim etsin
nazarlardan esirgesin...
massallah
ayy çok tatlı bi kızmıssın sen öyle
yani tesettürlü olarak gördüğün en güzel gelinlik
çok yakışmış kapalılık sana,
allah bir ömür mutlu etsin
eşinle benzettim seni
akraba falnmısınız
gerçi eşler birbirine benzer derler
mutlulukar diliyorum canım
canım burda oolmuş düğünün saygın da bilseydim bende gelirdim. tanışırdık hem.
çok güzel olmuşsun umarım çok mutlu olursun.
uğur böcüğüm çok sağol canım Şenizmutluluklar canım allahı sızı hıc ayrmasınn gulen yuzun hıc solmasınn
çok güzel gerçekten de..nazar değmesin..hele eşinin alnını öptüğü sahne benim hayalini kurduğum sahne..Allah bana da nasip etsin yaaaa
Allah ömür boyu + iki cihanda mesud etsin sizi..
ALLAH mutluluğunuzu bozmasın,nazarlardan saklasın sizi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?