- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
- Konu Sahibi never mind
umarım beğenirsiniz arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yerimseniben
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şenizçok tatlısın canım allah mutluluğunuzu daim etsin
ŞenizAllah mesut etsin canım çok tatlı bir gelin olmuşsun....Allah ayırmasın bir ömür boyu aşkınızı dahada arttırsın...
Şenizresimler çok güzel canım
Allah mutluluğunuzu daim etsin bir yastıkta kocayın inş.
Şenizcok güzel gelin olmussun
allah mutluluğunuzu daim etsin
Şenizrabbim gülen yüzünü hiç mutsuz hale sokmasinn.. Mutluluklar dilerimm canim
Şenizçok güzel olmuşsun..Allah mutluluğunuzu hep böyle sürdürsün inşallah..
canım benim çok sağoll bende kapalı olarak daha çok beğeniyorum kendimi yerimsenibenÇok güzel bir gelin olmuşsun maşallah.
Sana kapalılık bence daha çok yakışıyor.
sağol canımm . o anı hiç unutamıyorumki tatlım evden çıkmadan önce erkeklerin olduğu odaya çağırdılar beni ve dua edildi babacığım da tam karşımdaydı amin derken öyle ağlıyoduki zor tuttum kendimi ama abim kuşağımı bağlarken dayanamamıştım daha fazla :çok üzgünüm:ömür boyu mutluluklar..allah bir yastıkta kocatsın..yanlız bir resimde çok acıklı bakmıssınız evden cıkıcagınız andı galıba arkanızda bırı var elınde kırmızı kurdele..bir an kötü oldum görünce..tekrardan mutluluklar canım
Allah razı olsun canımŞenizçok güzel bir gelin olmuşsun,mutluluk daima yanınızda olsun...
canım benim çok sağoll gelinliğimide beğenmene sevindim inşallah çok daha güzelleri senin olurçok güzel olmuşsun cnm.gelinliğin çok güzelll.darısı bize inş.
Gülen yüzünüz hiç ama hiç solmasın...Mutluluğunuz her daim sürsün inşallah (Amin)
canım benim çoook güzel bir gelin olmuşsun
kına elbisen bindallın gelinliğin hepsii çok güzel olmuş
hele o eşinin alnından öptüğü resim çok güzel
allah mutluluğunuzu daim etsin bitanem
çok yakışmışsınız çoka.s.
canım benimyaa çok sağoll öyle sevindimki beğenmene
inşallah bir ömür boyu mutlu oluruz hepimiz Şeniz
çok güzel bir gelin olmuşsun canım, Allah evinden huzuru mutluluğu
eksik etmesin bitanem, ömür boyu mutluluklar diliyorum :)