Örgü Bunlar da benim cicilerim :)

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

twettygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
415
63
Evde oldugum boş vakitlerimi bu şekilde degerlendirdim

Bunlar Battaniyelerimiz

Puset Örtülerimiz

Bebek Kazaklarımız

Bu kazagımız henüz dikilmedi

Son düzenleme:
ben yeni bebek battaniyesi başladım. nedense çok ince oldu böyle yumuş yumuş değil. kendini toplaması için nasıl bir yöntem izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

himalaya iptenmi ördünüz battaniyeyi? çok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın.. :))

Himalaya iple ördüm..İlk önce bebek hırkası başlamıştım ancak kendisini çok saldı bende söktüm dedim bu ipten en güzel yumuşak bebek battaniyesi olur
himalaya iptenmi ördünüz battaniyeyi? çok güzel görünüyor güzel günlerde kullanın.. :))

Canım ben 2 tane bebek battaniyesi yaptım birinin ipi zaten yumuşacıktı himalaya ip 6 numara şişle ördüm diğeri de Nako Bebe Yün 5 numara şişle ördüm iplerden kaynaklı heralde
ben yeni bebek battaniyesi başladım. nedense çok ince oldu böyle yumuş yumuş değil. kendini toplaması için nasıl bir yöntem izleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

himayala ip çok güzel oluyor her çeşidi aynı bu battaniyede çok güzel olmuş canım

Canım ben 2 tane bebek battaniyesi yaptım birinin ipi zaten yumuşacıktı himalaya ip 6 numara şişle ördüm diğeri de Nako Bebe Yün 5 numara şişle ördüm iplerden kaynaklı heralde

tatlım bana 3 nolu şişlede olur dediler ip zaten ince ördüm pirinç modeli bile ufak ufak oldu nette gördüklerim gibi olmadı. bir arkadaşta arkasına astar dikeriz toparlar kendini dedi ne yapsam bilemedim şimdi :26:

3 numaralı şişle ince olur ben bebek yeleklerini genellikle 3 no şişle yapıyorum naçizane bir öneri siz kendiniz astar dikmeyin Pikocuya götür saten kumaştan astarı onlar dikerler eğer süslü olmasını istersen de kenarlarına da fisto çektirebilirsin
tatlım bana 3 nolu şişlede olur dediler ip zaten ince ördüm pirinç modeli bile ufak ufak oldu nette gördüklerim gibi olmadı. bir arkadaşta arkasına astar dikeriz toparlar kendini dedi ne yapsam bilemedim şimdi :26:

tamam canım önerin için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…