El Sanatları Bunlar da benim çalışmalarım :)

iskra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
8
0
:nazar:

jtyjytjj0.jpg

42651625xl5.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
ellerine sağlık süperrrrrr olmuş güzelim
ben resimlerimi koyarken bu kadar büyük koyamadım ya deli olacam

çok teşekkürler beğenin için.a.s.
bir de resim koyarken büyük olması için fotoğraf çözünürlüğünün büyük olması gerekli.bu da fotoğraf makinasının ayarlarıyla ilgili,makina ayarlarına bi bak derim :)

ya tepsiler çok güzel ya... nasıl zormu? başlasam mı acaba yapmaya?? emeğine ellerine sağlık....çok güseller...

ellerinize,emeğinize sağlık hepsi çok güzel olmuşa.s bende işten fırsat bulduğum zamanlar ahşap ve seramik boyama yapıyorum kursuna gitmeyi çok istiyorum ama fırsatım yok. ahşap; 3 tane tepsi, 1 posta kutusu, büyük takı kutusu, makyaj kutusu yaptım. seramik; 2 şamdan ve ortasına derin bir kase takım yapıp boyadım üstlerine de çok güzel taşlar yapıştırdım çok güzel oldular. şimdi de büyük bir ayna çerçevesi aldım ilk rölyef pasta sürüp süngerle dalgalı şekiller yaptım üzerine krem rengi sedefli boya sürdüm. çerçevenin alt ve üst köşelerine seramik güller boyayıp yapıştırdım. boya kurumadan altın rengi sim döktüm harika oldu. yarında vernikleyip çeyizime kaldıracağım:eek: bunlarla uğraşmak insanı çok rahatlatıyor bana terapi gibi geliyor. herkese tavsiye ederim:enbuyukkk:

Eline sağlık canım.Ben de yaptım da ekleyemiyorum bir türlü.Kocaman fotoğraf çıkıyor karşıma!......Elifciğim yardım eder nasılsa ben de eklerim birkaçgün sonra.

Son düzenleme:
ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuşlar yalnız tepsiler uyguladığın peçetemi fotokopimi bende ilgileniyorum ahşap boyamayla ama acemiyce
merak ettim ne uyguladığını yardım edersen sevinirim bu acemi bacına
diğer el boyamalarında harika olmuşlar

ben oje damlatarak boyamıstm bı tepsıyı cok guzel olmustu ıstemeyen kalmamıstı:eek:

wow harika ya .... keske bende bu kadar güzel boyama yapabilsem
bir kere Derya Baykalin programinda görmüstüm, pecete yapistiriyordu tepsilere, bilen varmi tam olarak ben unuttum :-(

walla hepsi çok hoş benimde elim boşta böle süslü şeylerle uğraşmak istiyorum o kurdalelerle yaptığın gülleri falan oralara işledin mi yoksa yapıştırdın mı yeşil yaprakları falan

walla hepsi çok hoş benimde elim boşta böle süslü şeylerle uğraşmak istiyorum o kurdalelerle yaptığın gülleri falan oralara işledin mi yoksa yapıştırdın mı yeşil yaprakları falan

işlerimi beğendiğiniz için çok teşekürler kurdeleyle yapılan güller büzdürülerek işleniyor yapraklar doğrudan işleniyor. yerimseniben

ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuşlar yalnız tepsiler uyguladığın peçetemi fotokopimi bende ilgileniyorum ahşap boyamayla ama acemiyce
merak ettim ne uyguladığını yardım edersen sevinirim bu acemi bacına
diğer el boyamalarında harika olmuşlar
tepsilerden ikisi transfer tekniği ekmeklik ise vanstrok çalışması canım.

ben hepsine bittimm ahşap boyamadaaa şemsiyelikte kullandığın
yöntemii hiçç beceremedimm çünkü
ellerimm titrerr benimm
emeğinee sağlıkk

X