Bunlar benim nikah sabunlarım <3

nilpery

Hayvan avukatı <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
703
7
118
kurdelesi beyaz olacak <3 elime gecer gezmez son hallerini buraya ekleyeceğim resim bulamadım örnek olarak bunu koydum :)

şık duruyor
ama daha önce denk gelmedim nikah şekeri gibi bir şey mi bu

şık duruyor
ama daha önce denk gelmedim nikah şekeri gibi bir şey mi bu

bu sabun sekere göre daha uzun ömürlü oldugu için tercih ettim çok güzel koku aromaları var nikah sekeri yerinede geciyor artık canım <3

bu sabun sekere göre daha uzun ömürlü oldugu için tercih ettim çok güzel koku aromaları var nikah sekeri yerinede geciyor artık canım <3

değişik bi fikir olmuş hiç görmemiştim misafirler çok beğenecektir eminim.Allah bir yastıkta kocatsın

işte benim nikah sabunlarım <3 son haliyle elime yeni ulaştı sizlerle paylaşmak istedim

Eklentiler

• $DSC_0067 - Kopya.JPG
    85 KB · Görüntüleme: 124
Cok şık ve orjinal
Simdiden hayırlı ugurlu olsun..
Mutlulugunuz daimi olsun..

işte benim nikah sabunlarım <3 son haliyle elime yeni ulaştı sizlerle paylaşmak istedim

canım sabunlarına bayıldım, çok değişik bir fikir gerçekten. nerde ne kadara yaptırdığını msj atarsan çok sevinirim. benimde yaz sonu düğünüm olacak değişik birşeyler yaptırmak istiyorum :)

atı

çok tesekkür ederim gelen konuklarda begendi çokda güzel kokular vermeye kıyamadım hehhehehe sekerden daha kullanıslı hatıra olarak kalması da güzel heryerde kullanabilirler banyoda gardırıopların içinde koku secenekleri de var melisa ile vanilyayı tavsiye ederim canım mesaj atıorum sana da şimdiden hayırlı ugurlu olsun tebrik ederim

Çok güzel bence ve daha Mantıklı Şık duruyor hem hande ömür boyu sakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…