bunlar benim lise 2. sınıf resimlerim hatalarım olabilir yorumlarsanız sevinirim

adasuuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
13
0
36
İstanbul

bunlar benim lise 2. sınıf resimlerim hatalarım olabilir yorumlarsanız sevinirim

Eklentiler

• $Fotoğraf1903.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 118
merhaba
bende resimle ilgileniyorum, çok güzel çizmişsin, baya yeteneklisin. tebrik ederim... hala çiziyor musun?

güzel olmuşlar eline sağlık canım
tarama yöntemlerini geliştirmelisin
elin yatkın çizgilerin güzel
elini hiç boş tutma daima çiz, bileklerini esnet

ben 32 yaşındayım. hiş bir eğitim almadım. okulda iyi çizerdim... şimdi evimin her yerinde benim resimlerim var... bu çizimlerini sakla, sende evine asarsın...

ben 32 yaşındayım. hiş bir eğitim almadım. okulda iyi çizerdim... şimdi evimin her yerinde benim resimlerim var... bu çizimlerini sakla, sende evine asarsın...

bende sizi tebrik ederim asıl yetenek eğitim almadan iyi çizebilmek bence böyle bir yeteneğiniz eğitim almanızı tavsiye ederim. benim annemde kursalara gidiyor :)

ben sahne ve dekor tasarımı okudum, tabi el çizimi yapabilmek için derslerimiz vardı üniv.de.. çok çok iyi çizimler yapamıyorum ama
hocalarımdan öğrendiğim kadarıyla sana bunları söyleyebilirim canım..yeteneğin var, yapman gereken devamlı çizmek...öylece otururken al kağıdı kalemi karşında bir obje seç (ne olursa elma ,bardak ,telefon ,saksı vs.) ve çiz..kağıtta egzersizler yap al bi kağıt elini hiç kaldırmadım küçük büyük içiçe daireler çizip bileğini esnetebilirsin ..

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim 2 yılım daha var ama şimdiden düşünmeye başladım sahne dekorda düşündüklerimin arasında siz bölümünüzden memnun musunuz? hangi üniversitede okudunuz? bana bölümden biraz bahsederseniz çok sevinirim

çok yeteneklisin bence, işin eğitimini almadan bunları çizdiysen daha ne olsun :)))
mutlaka devam edip ilerlemelisin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…