Bugün normalde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Kahverengi akıntı oldu az birşey. Bir haftadırda göğüs uçlarım belirginleşti ve halkaları koyulaştı normalde adet döneminde karın ağrısı olur bende. Geçen ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik gün aşırı ilişki oldu. Üç dört gündürde kasıklarımda ağrı var cumartesi günü test yapsam eger yarında adet olmazsam çıkarmı acaba
Bugün normalde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Kahverengi akıntı oldu az birşey. Bir haftadırda göğüs uçlarım belirginleşti ve halkaları koyulaştı normalde adet döneminde karın ağrısı olur bende. Geçen ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik gün aşırı ilişki oldu. Üç dört gündürde kasıklarımda ağrı var cumartesi günü test yapsam eger yarında adet olmazsam çıkarmı acaba
Hamile kalmayı istiyorsundur umarim çünkü eğer adetlerinde bir sıkıntı yoksa o kahverengi yerleşme kanaması olabilir.yüksek ihtimal hamilelik belirtileri gösteriyorsun
Teşekkür ederim Kızlar kan testinin sonucuna göre doktor %70 var ancak az gecikme olduğu için 2 gün sonra daha netleşir ama yükselme var betahcg de dedi beklicez bakalım
Hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıklı bir gebelik olur 1 gün gecikmede bile çok net çıkmış maşallah inşallah Herşey güzel devam eder senin adına çok sevindim bizede dua edermisin bizd bu sevinci yaşayalım inşallah