• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar belirtimidir

buseayy96

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2018
30
17
8
Bugün normalde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Kahverengi akıntı oldu az birşey. Bir haftadırda göğüs uçlarım belirginleşti ve halkaları koyulaştı normalde adet döneminde karın ağrısı olur bende. Geçen ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik gün aşırı ilişki oldu. Üç dört gündürde kasıklarımda ağrı var cumartesi günü test yapsam eger yarında adet olmazsam çıkarmı acaba 🙄

Belirtilerin öyle gösteriyor yumurtlamanı biliyorsan hangi gün diye 12 13 sonra rahat çıkar testte yarın sabah ilk idrarla bi test yap bakalım

Bugün normalde adet olmam gerekiyordu ama olmadım. Kahverengi akıntı oldu az birşey. Bir haftadırda göğüs uçlarım belirginleşti ve halkaları koyulaştı normalde adet döneminde karın ağrısı olur bende. Geçen ay yumurtlama günlerimi değerlendirdik gün aşırı ilişki oldu. Üç dört gündürde kasıklarımda ağrı var cumartesi günü test yapsam eger yarında adet olmazsam çıkarmı acaba 🙄
Hamile kalmayı istiyorsundur umarim çünkü eğer adetlerinde bir sıkıntı yoksa o kahverengi yerleşme kanaması olabilir.yüksek ihtimal hamilelik belirtileri gösteriyorsun

Yarın yap canım 1 gün gecikmen var Silikte olsa çıkar yüksek ihtimal, 3 5 gün önce bile öğrenen var😌hakkında hayırlısı inşallah bebeğin seninledir 🤲🏼

Kızlar yaptım silik çıktı sizce varmıdır varsa sevinçten takla atcamda 😂😂 :emir_bebek:

Eklentiler

• IMG-20200110-WA0002.jpeg
    IMG-20200110-WA0002.jpeg
    30,4 KB · Görüntüleme: 31
İnşallah tatlım beklicem bugün bakalım 😌
Hayırlı olsun tatlım inşallah sağlıklı bir gebelik olur 😊 1 gün gecikmede bile çok net çıkmış maşallah 😍 inşallah Herşey güzel devam eder 🤲🏼 senin adına çok sevindim 💃 bizede dua edermisin bizd bu sevinci yaşayalım inşallah 🤲🏼

Back