Bunlar belirti olabilir mi bi bakar mısınız

bilgge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2012
85
38
Arkadaşlar eşimle yumurtlama günü ve bikaç gün sonrası birlikte olduk, ayrı şehirlerdeyiz mecburiyetten. Bugün regl olmam gerekirdi, öncesinde kahverengi leke olurdu, yok. Geçen bir hafta çok uyudum ve çok üşüdüm resmen sırtıma kar yağıyor ama ev soğuk ondandır dedim. İşten gelince normalde de uyurdum ama bu hafta hiç uyanasım gelmedi.. Sabah dümdüz olan karnım öğlene şişiyor - önceden de gaz şikayetim vardı. Dün gaz sancısı gibi bir sancı oldu bi yarım saat e geçti. Arada afedersiniz öğürme hissi Bi kez de istifra.. Ama sabah değil. Gögüslerimde farklılık yok sanki he bi de akıntı şeffaf ya da açık sarı ama akıntım hep oluyordu benim. Velhasıl öncesiyle sonrasını ayıramıyorum. Çok taktım herhalde ki rüyamda hamileydim. Bebe time testini bulabildim burda, negatif. Sizce durum ne arkadaşlar ya?

Yaptım negatif ama ayın 22snde olduğunu düşünsem bile henüz 15 gün olmuş idrar da çıkmadı kanda çıkar mı 18.gun de? Pazartesiye kadar olmazsam gideyim diyorum ama o güne kadar..

Kanda çıkar canım o kesin gösteriyor yaptır bence inşallah hamilesindir değilsende üzülme ALLAH biliyor herşeyin bi sebebi vardır alnımıza yazdıysa inşallah bizede nasip edecektir

Bunlar olabılır ama pskolojıkde olabılır bır ay bende bısuru belırtı yasadım her ay ıkı uc gun gec gelen adet o ay tam gununde geldı saka gıbı :) en ıyısı kan testı canım

Teşekkür ederim cevaplarınız için.. Bakalım yarına gelen olmazsa kan testi yaptırcam

İnşallah hayırlı haber alırsın
Benimde bu gün 16 gun oldu testlerde negatif cıkıyor rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…