• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra ne yapacam? Boanyoruz

sen bu kararı verdikten sonra allah sana yardımcı olacaktır canım
çocuğuna en iyi şekilde bakıp babasının yokluğunu hissettirmezsin,en iyi şekilde bakarsın.
bundan sonraki hayatın iyi olsun inşallah..

Çok üzüldüm canım...inan ne diyeceğimi bilemiyorum ama ahın yerde kalmayacak emin ol...çok kısa bi süre sonra o adamın başına gelen felaketleri buraya yazacaksın,buna yürekten inanıyorum.tabi o annesi olacak kadının da...
elinde mis gibi mesleğin var,kimseye muhtaç olmadan çocuğunu büyütürsün.ailenin durumunu yazmamışsın ama eminim onlar da sana destek olacaktır.çocuğun için mücadele etmelisin.onun hayatta senden başka kimsesi yok,onun için savaşmalısın.dualarım seninle...

en azından kendi ayakların üzerindesin arkadaşım,
birilerine minnetin olmadan yaşayabilecek gücün var...
emin ol bu karakterde ki bir insanla hayat zaten yaşanmazdı....
ne babalık ne kocalık vasfı olmayan bir insandan ne beklenebilir ki....
bırak anasının dizinin dibinde yaşasın,insanlar bir aileye sahip olmak için nelere katlanırken,bu layık olmadıklarını kaybetsin...
şu güzel ayda bol bol dua et,mutlaka hak yerini bulacaktır,sakın bundan şüphe etme...
güçlü ol ve herşeyin sahibine havale et,o isterse taşları öyle bir yerine koyar ki,insanlar şaşar kalır...

Keser döner sap döner gün gelir hesap döner demiş atalarımız elbet cezalarını çekecekler, zaten seni hiç haketmeyen biriymiş kocan.

ben su an 22 yasındayım, bir zamanlar babamda anneme benzer şeyleri yaşatmış, ama Rabbim öyle büyükki babam şu anda dört gözle gidelim boşaltalım die beklediği evde yapayalnız bi kilim bi tencere ile hayatını sürdürüyormuş benim hikayem cok farklı 2 yıldır görmediğim halde bazı ayrıntıları öğrenebiliyorum kimse bana böyle yazdığım için kızmasın biliyormusunuz herseye rağmen öyle güzel bi çocukluk öyle güzel 22 sene geçirdim ki hepsi annem sayesinde Rabbime sıgındık bizi hiç zorda bırakmadı ben asla bu 22 yılımı değişmezdim sakın cocugunuzun mutsuz olacagını düşünmeyin siz beraber ce mükemmel bi dünya kurun lütfen bunu başarabilirsiniz Rabbim herseyi bilendir, minicik bi bebeğin hakkını hepimizden cok korur kollar sakın canınızı sıkmayın =) mutluluklar =)

Böylesine şerefsiz bir adamı hayatınızdan silin atın. Ne sizi ne de bebeğinizi hak etmiyor. Allaha havale edin.

sevgili meslektaşım; maddi durumunun kötü olmadığını tahmin ediyorum. yaşadığın pek çok şeyi bende dahil burada bulunan yada bulunmayan bir sürü kadın yaşıyor malesef. senin yapacağın tek şey bebeğin ve kendin için sağlıklı olup dimdik durmaktır bundan sonra. en azından maddi olarak sorun yaşamıyorsun ve bebeğinede tek başına bile en iyi şekilde bakabileceksin.
rabbim mübarek günlerin yuzu suyu hürmetine kayınvalidelere biraz akıl, biraz merhamet, kocalara gerçekleri görme ve anlama yetisi ve bizlerede sabır ve dayanma gücü versin inşallah.

merhametsiz bi adammış neden evi terketmiş bilmiyorum ama ne siz ne de yavrunuz o adamın umrunda bile değilmiş demek ki
bundan sonra kendinize kızınızla birlikte bambaşka bir yol çizmelisin
Allah yardımcınız olsun...

Bırakın kariyerini yapsın o zaman..
Çocuğunun yüzünü görmeyi hiç hakketmiyor..
Kendimi baba gibi hissedemiyorum,
Sen daha iyi bakarsın ona diyen bir insana
Kesinlikle çocuğumun yüzünü göstermem..
Zaten bunu söyleyebilecek cesaret ve vicdanda ise
Eminim çocuğunu bile merak etmez ileride...
Bence ona bol kariyerli günler dile..Allaha havale et..
Sonra o kariyeri onu kurtarır..
:jeyyar:

gerçekten bunlar olacak mı, kızım mutlu bir bebek olacak mı, mutlu bir çocukluk geçirebilecek mi, babasız olmanın eksikliğini hissedecek mi, en çok buna üzülüyorum. su mübarek ayda tanrıdan huzur, mutluluk, sağlık ve onların yaptıklarına tüm çirkinliklerine direnebilecek güç diliyorum. öyle seyler yaşadım ki allah hiçbir yeni anneye yaşatmasın. anne olmak öyle güzel birşey ki allah bu mutluluğu bozmak isteyenlere engel olsun. desteğiniz için çok teşekkürler.

sen güçlü olursan
sen sağlam durursan
inan bana bebeğin mutlu ve huzurlu bi birey olacak
allah sana bu gücü versin inşallah
güzel bir mesleğin var kendine güveninde olsun
aileninde desteğini alarak bu zor zamanın çabucak geçmesini temenni ederim

allah yardımcınız olsun canım güç kuvvet versin
bundan sonraki yaşamınızda hep temiz insanlrala karşılaşırsınız inşalllah
muhakkak günahınız kimseye kalmaz
vicdansız adamla ne konuşulcak ne anlatılcak
tekrar allah yar ve yardımcınız olsun

yolunuz açık olsun. bence şanslısınız daha başında bitmiş. bebeğiniz o sorumsuzun karakterinden nasiplenmeden. sizinle çok daha sağlıklı ve mutlu bir çocuk olarak büyür.

ben anlamiyorum doktor olmus bii adam nasil olurda anneisnin etkisinde kalirya babalik duygusu diye bisey var dimi eger o yoksa fayda gelmez ondan bosver derim ayakta dur mesleginde varmis bak var gücünle hayata saril yavrunla berabber

Back