• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bundan sonra ne yapacam? Boanyoruz

deniz09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
11
0
86
İçel Mersin
öyle bir boşluktayım ki, tüm gücümün yok olduğunu hissediyorum.
hersey 6 ay önce başladı. esimin annesi oğluna sırılsıklsm asık ve esimde malesef ona karsı gelemeyen birisi ve hatta bizim hayatımızla ilgili kararlarıda onlar alıyorlar ve esim uyguluyor ben tamamen etkisiz elemanım. ya uyacağım ya da kapı orada...
su an 4.5aylık bebegim kucagımda. esim 3 ay önce evi terk etti ve ailesinin yanına gitti. beni hiç aramadığı gibikızınıda bu süre içinde bir kere dahi olsa aramadı.bu nasıl vicdan ki bana ben bu çocuğa karşı herhangi bir babalık hissi tasımıyorum senin onu en iyi şekilde büyüteceğine inanıyorum diyebiliyor.kendisi kariyer yapacakmış. onları allaha havale ettim, dilerim cocugumun günahi onlardan çıkar. bana yaptığı duygusal ve fiziksel şiddet yetmiyormuş gibi birde çalıştığım yere gidip 3. sahislara benim onu artık ilgilendirmediğimi ve benimle bir alakası kalmadığını söylemiş.ben de bunun üzerine ona boşanma ve manevi tazminat davası açtım. fakat minicik bir bebekle bundan sonra ne yapacağım bilemiyorum.kaynanamda mutlu olsun oğlu ona kaldı....

deniz09
Kullanıcının Profilini Göster
deniz09 kullanıcısına özel mesaj gönder
deniz09 kullanıcısına ait bütün mesajları ara
İrtibat listesine deniz09 üyesini ekle

çok üzüldüm ilerde sende çocuğuna söylersin baban seni aramadı diye

çünkü o çok pişman olucak çocuğun aklı erince etrafında dört dönecek neden kavga

ettiniz flan demicem her nekadar sende suçlu olsn bir erkeke anasının evine gitmek yakışmaz

çocuğunu kesinlikle aramalı sende onun çocuğunun annesisin terbiyesizz adam

çok acı gerçekten
bundan sonra bence silkin ve kendine gel
yapacak bişey yok çocuğunun ve senin geleceğin için herşeyi yapacaksın ve ayakta duracaksın mutlaka çok zor zamanlardan geçiceksin ve o zamanlarda da güçlü olup yola devam edeceksin başka çaren yok ... ama bu boşanmadan maddi olarak ne elde edebiliyosan al senin hakkın bunu gurur meselesi sakın yapma sonuçta o kendini öle hissetmesede çocuğunuzun bakımına destek olmak zorunda
umarım bebeğinize öle bi anne olursunuzki ileride bebeğiniz baba yokluğunu hissettirmedi diyebilir...

üzüldüm
Alalh kolaylık versin dualarım sizinle

çocuğuna babalık bile yapma duygusu ve vicdanın dan yoksun bir adam dan zaten bir fayda da gelmez denizcim...
ama bundan sonra sen öyle güçlü ol ki,sakın tükendim bittim deme ! buna hakkın yok ! insan evladı için dağları deler,tüm engelleri yıkar...
tükenmek yok !
sende bu adama karşı maddi manevi elinden geleni ardına koyma burnundan fitil fitil getir...
allah onu ıslah etsin,senin ve çocuğunun yoluna açık ...
herşey gönlünce olsun..
iyiliğin gücüne inan..

artık onsuz olacagını ve gelecegınızı düşünmen lazım. kafandan nefretini atıp bebeğine odaklanman kandını iyileştirmen lazım canım. giden ortada bırakan mutlaka bir gun başını taşlara vurur bunu sakın unutma. sakın güçsüz imajı çizme, madem bir tarafı yemiyordu niye evlendi adi herif. anasınla yaşasın, çok üzüldüm gerçekten.

öyle bir boşluktayım ki, tüm gücümün yok olduğunu hissediyorum.
hersey 6 ay önce başladı. esimin annesi oğluna sırılsıklsm asık ve esimde malesef ona karsı gelemeyen birisi ve hatta bizim hayatımızla ilgili kararlarıda onlar alıyorlar ve esim uyguluyor ben tamamen etkisiz elemanım. ya uyacağım ya da kapı orada...
su an 4.5aylık bebegim kucagımda. esim 3 ay önce evi terk etti ve ailesinin yanına gitti. beni hiç aramadığı gibikızınıda bu süre içinde bir kere dahi olsa aramadı.bu nasıl vicdan ki bana ben bu çocuğa karşı herhangi bir babalık hissi tasımıyorum senin onu en iyi şekilde büyüteceğine inanıyorum diyebiliyor.kendisi kariyer yapacakmış. onları allaha havale ettim, dilerim cocugumun günahi onlardan çıkar. bana yaptığı duygusal ve fiziksel şiddet yetmiyormuş gibi birde çalıştığım yere gidip 3. sahislara benim onu artık ilgilendirmediğimi ve benimle bir alakası kalmadığını söylemiş.ben de bunun üzerine ona boşanma ve manevi tazminat davası açtım. fakat minicik bir bebekle bundan sonra ne yapacağım bilemiyorum.kaynanamda mutlu olsun oğlu ona kaldı....

deniz09
Kullanıcının Profilini Göster
deniz09 kullanıcısına özel mesaj gönder
deniz09 kullanıcısına ait bütün mesajları ara
İrtibat listesine deniz09 üyesini ekle

merhabalar eşinizin mesleği nedir acaba siz doktormuşsunuz ve onlar sizin mesleğiniz altında ezilmiş olabilir biliyormusun benim çocuğum yok ama belkide bu boşanma daha iyi olabilir çocuğunu yetiştirmen adına zaten mahkeme gerekeniş söyleyecektir eşinize ama düşünün bir annesinin sözüne kulak veren ve uygulayan birisi nasıl bir baba olabilirki çocuğunuz büyüdüğü zaman sizden soğutmaya bile kalkarlar Allahım hakkında hayırlısını versin seninde evladınında bende bu korkular yüzünden çocuk yapmıyorum içimde özlemi duruyor allahım kaynanalara bir dur desin artık

hay Allah ya niye bu kaynanalar böyle yapıyor kendileri hiç genç olmamışmı ki
canım yapacak bişe yok çocuğuna sıkıca sarıl ve önüne bak nedenlerle nasıllarla yaşama
donuna kadar al her zaman evden giden suçludur gurur yapma al herşeyini
Allah bu mübarek günlerde sana yardım etsin

Çocuğuna bile sahip çıkmayan bir babadan ne köy olur ne kasaba en azından çocuğunuz sadece sizinle daha mutlu büyür üzülmeyin Allah büyük. Kimseni ahı kimsede kalmaz.

şu mübarek ayda yapılacak şeymi bu :oklava:allah ıslah etsin merhamet versin onlara yaparken iyi iş bitincede babalık duygum yok yaparken aklın neredeydi.canım allah yardımcın olsun kolaylık versin diyorum dualarım seninle:Saruboceq::teselli:

Ben cennetinde,cehenneminde bu dünyada yaşandığına inanıyorum.
İnan canım kimsenin yanına yaptığı kar kalmıyor.
İyiliğin mükafatını almadan,kötülüğün eziyetini çekmeden gitmiyorsun yani
Sana bunları yaşatanlarda elbet çekerler.
Allahın sopası yok bir anda vursun insanların başına,ama zaman içinde öyle dersler veriyorki,o kişi durup bir düşünüyor ben ne yaptım diye.
Sen bebeğinle yeni bir yola yelken açmışsın,umarım herşey gönlünce olur.
Güçlü ve dik ol canım
Bir ayrılan sen değilsin,mutlaka önüne iyi insanlar çıkacaktır seni mutlu edecek.
Biraz kendine zaman tanı
Bu arada en iyi ilacında bebeğin zaten.
O sana ihtiyacın olan gücü verecektir.
Öpüyorum ikinizideŞeniz

nasıl bir vicdan nasıl bir babalık duygusu anlamıyorum
kayınvalidene gelince nasıl bir merhamet
kimseye muhtaç olmadığını hissettir bence onlara
kendi ayakların üzerinde dimdik dur
çocuğunada en iyi şekilde bakmaya çalış
allah yardımcın olsun canım

Ya nasıl insanlar bunlar nasıl baba nasıl anne bu babaanne bu kadın diyemiycem ona. Yani insan torununu nasıl sevmez yahu . En azından oğluna karının çocuğunun yanına niye git demez ya . Benim kaynanam da çok düşkündür oğluna ama biz kavgalı olalım mesela kimin sebep olduğunu düşünüyorsa açar ağzını yumar gözünü bana değil ama. Ben de işimize karıştı diye ona açarım ağzını yani bende hiç sevmem kayganayı da. Forumda okuduğum kaynanaların yanında benimki az kalıyo. Allah bunlarada aynı hisleri yaşatsın inş. Küçücük bi kız çocuğunun babacığına hiç ihtiyacı olmaz mı.Allah sabırlar versin kardeşim. En çok da kocalarından kıymet görmeyenler bu çalışan kadınlar nedense.

silkelenip kendinize geliceksiniz.. cocugunuza sarilip davanizi acin. mumkunse her turlu tazminatinizi alin. sonrasi huzurlu, kaynana baskisi olmayan, kisiliksiz bir esin yol actigi yikimdan uzak bir hayat olacaktir insallah... gecmisinizi birakin artik, o sizi gelecek icin hirslandirsin sadece... siz bunca sikintiyi haketmediniz, cocugunuz boyle bir babadan olmayi haketmedi dimi???? oyleyse geregi gibi hakettiginiz bir yasam kurmak icin kollarinizi sivayin.. Allah yar ve yardimciniz olsun bu yolda...

allah yar ve yardımcınız olsun....mink meleğin babası gibi hissetmiyorsa ,bütün kararları annesinden alıyorsa açın kapıyı o gitsin.....yeni hayatında inşallah mutlu olursun

Back