Merhaba kızlar
Lütfen başına böyle birşey gelen varsa içimi rahatlatsın.İki gündür 7 aylık oğlum ateşliydi ama bu sabah daha da ateşi yükseldi.
Eşimle hemen hastaneye götürdük.Doktor muayne etti ateş 39 dedi sonra ben söyledim bir kez kustu.Gece boyu hiç uyuyamadı.İshal ek gıdayı kabul etmiyor.Memeyide sadece ağzında tutmak istiyor dedim.Doktor da tamam hemen kan testi alalım.Serum bağlansın.Hava da verilsin dedi. Sonra o işlemler halloldu tabi mahfoldu yavrum ağlamaktan.

Asıl konuya yani sormak istediğim soru ya geleyim. Kan testi sonucu İNFLUENZA A : pozitif çikmiş. Ben bunun ne anlama geldiğini bilmiyordum o yüzden serum ve hava verimi bittiginde sonuçlarla beraber doktora geçtik.Doktor iğne ilaç yazdı. Bunları düzenli kullan 5 gün sonra gel dedi.Ama bana bu testin domuz gribi testi oldugunu ve sonucun pozitif çıktıgıni söylemedi. Ben eve gelince bu ne diye araştirinca öğrendim. Kizlar nolur bu artık normal birşey deyin ben çok kötü ağlıyorum elimde olmadan. Rabbim tüm yavrularımızı korusun.Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Uzun oldu okuyan herkese teşekkür ederim.